Andrei Girtofan si Doru Vraja, pregatiti si motivati pentru Raliul Sibiului

Andrei Girtofan si Doru Vraja, pregatiti si motivati pentru Raliul Sibiului

Andrei Girtofan si Doru Vraja (Skoda Fabia Rally2) sunt foarte motivati inaintea Raliului Sibiului, prima etapa a sezonului de macadam din CNRB, ce se va desfasura vineri si sambata.

Cei doi echipieri ai ProRally Team Brasov abia asteapta sa inceapa etapa din orasul de pe malurile Cibinului, pentru a arata ca au castigat mai multa experienta si incredere in fortele proprii dupa rezultatele de pe asfalt din 2022. Si cum macadamul este suprafata preferata, ambii sunt nerabdatori sa parcurga probele speciale sibiene.

„Suntem entuziasmati inaintea cursei, prima pe macadam din acest an. Macadamul este suprafata noastra preferata si abia asteptam startul de vineri. Venim dupa doua zile de teste, in care am incercat sa gasim un set-up al masinii cat mai aproape de ceea ce ne dorim. Am avut si privilegiul de a primi sfaturi la teste de la nimeni altul decat Alexey Lukyanyuk, dublul campion european de raliuri din 2018 si 2020. A fost o experienta inedita sa invat de la un om cu atatea rezultate mari si ii multumesc ca ne-a fost alaturi. Nu degeaba a fost cel mai bun de pe continent. Legat de probele speciale, ma bucura revenirea in campionat a probei Santa pe noapte. De asemenea, avem din nou si celebra Gatul Berbecului, o «speciala» foarte dura. Este un traseu frumos, dar plin de provocari ca sa le numesc asa si va trebui sa fim foarte atenti. Concurenta va fi si ea una foarte puternica, dar suntem pregatiti sa bifam inca un rezultat important”, a declarat Andrei Girtofan.

Andrei si Doru sunt sustinuti in sezonul 2022 de Dinamic ’92, dar si de Pro-X, Aro Palace Hotel & Spa, Autochelu, MTS Print, Mobil 1 prin Lubexpert, Mipa si Presto.

Recomandari pentru tine!