Raliul Sibiului, o noua provocare interesanta pentru Giri si Tudor

Dan Girtofan si Tudor Marza, cei doi echipieri ai Skoda Romania Motorsport, vor reveni, in zilele urmatoare, pe plaiuri sibiene, pentru o noua reprezentatie la Raliul Sibiului. Un raliu drag lor, pe care l-au castigat in 2016 si 2017 si la care tot timpul au avut evolutii frumoase. Giri si Tudor vor aborda „specialele” sibiene cu o incredere foarte mare, data de rezultatele obtinute in actualul sezon.

Dupa ce au efectuat recunoasteri pe o parte din probele pe care se va alerga vineri si sambata, Dan Girtofan a oferit primele impresii: „Ne bucuram ca suntem din nou la Sibiu, o etapa frumoasa, care ne place, dar ne si provoaca in acelasi timp. Am reusit sa facem recunoasteri pe o parte dintre «speciale» si pot sa spun ca sunt probe frumoase, dar de viteza. Sunt de parere ca intregul raliu va fi unul de viteza. Ne va trebui o concentrare maxima pentru ca orice greseala va face diferenta. Noi suntem pregatiti, masina este pusa la punct, echipa tehnica este pe pozitii, astfel ca abia asteptam sa luam startul. Speram sa nu avem evenimente neplacute, sa aratam acelasi ritm pe care l-am avut pana acum in 2019, care sa se concretizeze in puncte importante in clasamentul general”.

Dan Girtofan si Tudor Marza conteaza in sezonul 2019 pe sprijinul urmatorilor parteneri: Skoda Romania, Porsche Finance Group Romania, Castrol prin Castrol Romania, Delcar – dealer Skoda Brasov, Mipa si Presto, MHS Truck & Service Brasov, Eximod Pneumatic Expert.

Subiecte asemanatoare:

Noutati
Vezi mai multe