Calendar provizoriu C.N de Raliuri 2023

Federatia Romana de Automobilism Sportiv a publicat in data de 19 Decembrie calendarul PROVIZORIU a Campionatului National de Raliuri 2023, acesta cuprinzand un numar de 8 etape, cu una mai putin fata de sezonul trecut.

Etapa din Bucovina a fost scoasa de pe lista pentru sezonul viitor, insa au ramas celelalte opt, incepand cu etapa Harghiteana care se va desfasura la inceputul lunii Mai, urmand apoi sa se faca deplasarea in Arges pentru Raliul Argesului care se va desfasura la sfarsitul lunii Mai.

Raliul Maramuresului va conta ca si etapa a treia la mijlocul lunii Iunie, urmat de etapa Sibiana intre 14-15 Iulie, ajungand astfel la jumatatea sezonului.

In primul weekend din luna August, caravana CNR se va deplasa in Moldova, Raliul Moldovei Bacau contand ca si etapa a cincea, caravana ramanand tot in zona moldovei si pentru urmatoarea etapa care se va desfasura la Iasi, intre 9-10 Septembrie.

Dupa o pauza de aproximativ o luna si jumatate, echipajele ajung la Cluj Napoca pentru penultima etapa a sezonului, desfasurandu-se intre 30 septembrie si 1 octombrie, iar Raliul Brasovului va incheia calendarul intre 28-29 octombrie.

Asa cum spuneam si in primele randuri, acesta este calendarul provizoriu si poate suferii modificari, insa puteti fi la curent cu noutatile si schimbarile din calendar pe pagina noastra -> Calendar Competitional 

sursa foto: fras.ro

Recomandari pentru tine!