Transilvania Rally 2019 aduce 90 de echipaje la start in weekend

Transilvania Rally 2019 aduce un numar de 90 de echipaje la startul etapei clujene care puncteaza si in Tour European Rally ( TER ) ca si etapa cu numarul 5, iar in cadrul Campionatului National de Raliuri puncteaza ca si etapa a VII-a, la fel pentru Rally2 si CNRVI-D.

12 echipaje cu R5-uri se pot vedea pe probele din jurul Clujului cu modele de ultima generatie de la diferiti producatori, atat echipajele romanesti cat si echipaje straine inscrise in TER la aceasta etapa. 

63 de concurenti se regasesc pe lista de inscrieri pentru Tour European Rally si Campionatul National de Raliuri Dunlop, iar pe lista pentru Campionatul National de Raliuri pentru Vehicule Istorice Dunlop se regasesc un numar de 6 echipaje. Liga secunda se bucura si in acest an de un numar mare de echipaje, pe lista fiind prezente 21 de echipaje la penultima etapa din acest sezon.

Lista de Inscrieri Transilvania Rally 2019

Foto: :Luminosu Florin Claudiu / www.fanrally.ro

Una dintre cele mai frumoase probe din campionat este Florestiul, o proba speciala de tip circuit inchise pe care sunt prezente 2,3 chiar si 4 echipaje pe proba, fiind parcursa de cateva ori de aceleasi echipaje prezente pe aceasta.

 „Desi este conceputa de multi ca fiind „doar o proba pentru spectatori” datorita proximitatii sale fata de oras si datorita lungimii ei relativ scurte, proba speciala Floresti este o proba care nu trebuie subestimata. Ingusta, cu multe varfuri de panta si un mix intre sectiuni rapide si viraje stranse, proba necesita cel putin la fel de multa concentrare ca si restul probelor din munti.” a spus Sergiu-Sebastian Itu, copilotul lui Simone Tempestini.

Mai multe informatii despre aceasta etapa puteti gasi in Rally Ghid, dar si pe site-ul oficial www.transilvaniarally.ro

Cei care nu ajung pe probele speciale din jurul Clujului, pot urmarii aceasta etapa online pe postul de televiziune PRO X, in data de 28 Septembrie incepand cu orele 16:00, atunci cand este programata superspeciala de la Transilvania Rally 2019.

Ce care doresc informatii calde de la aceasta etapa, iti pot seta radioul pe una dintre frecventele Radio Cluj sau online pe http://www.radiocluj.ro/asculta-live

Recomandari pentru tine!