Bogdan Marișca revine in CNRB la Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total

Simone Tempestini continua cu Skoda, iar Norbert Maior isi doreste acelasi ritm bun de la etapa de la Arges 
Napoca Rally Academy se prezinta in formatie completa 

Napoca Rally Academy participa la Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total in formatie completa. Lui Simone Tempestini, Norbert Maior si Victor Supuran li se alatura Bogdan Marisca si Karoly Borbely, care iau startul cu acelasi Ford Fiesta R5 de anul trecut, iar la cupa Swift NRA sustine echipajul Bogdan si Andrei Gheorghiu.

Ma bucur ca incep sezonul 27, cu atat mai mult cu cat este un an atipic, dificil. Pentru asta transmit un mare multumesc partenerilor care sustin proiectul NRA si implicit prezenta noastra la start! Legat de Harghita &Brasov, este un raliu 2 in 1, de aceea vom avea doua zile diferite, ca si configuratie, cu probe clasice in prima zi si cu PS pe care le parcurgem pentru prima data intr-o astfel de configuratie in ziua a doua. Voi fi prezent la start alaturi de Karci – Karoly Borbely, de fapt el alaturi de Sebi – Sebastian Itu – vor fi in dreapta mea, alternativ, pe parcursul sezonului. Nu avem presiunea unui rezultat anume,  ne vom stradui sa ne distram si sa mergem cat de repede vom putea. Pe scurt “it’s good to be back”, a declarat Bogdan Marisca. 

Simone Tempestini: Raliul Harghitei si Brasovului este un raliu interesant si frumos, in aceasta noua configuratie. Noi inca ne acomodam cu Skoda noastra, dat fiind faptul ca suntem inca la inceput cu aceasta masina si ne dorim o alta victorie si pentru noi, si pentru echipa.  Sunt foarte bucuros ca particip si la alte discipline din motor sport in acest sezon si ca invat lucruri noi si le multumesc fanilor pentru incurajari. Ne vedem pe probe sau in online!

Norbert Maior: Mergem la a doua etapa din acest sezon la fel de motivati si entuziasmati. Urmeaza o cursa foarte interesanta, posibil cu conditii meteo schimbatoare. Am avut o sesiune foarte buna de teste, astfel suntem pregatiti  si abia asteptam sa luam startul. Speram sa continuam cu ritmul si rezultatele de la Pitesti.

Marco Tempestini, manager NRA: Dupa Arges, unde din pacate, nu am putut sa fim in formula completa, vom fi la start de acest raliu “dublu” cu toate echipajele noastre. Lui Simone, Norbert si Victor li se alatura Bogdan cu Karci pe conoscuta Fiesta R5, cu pretentii clare de podium la fiecare participare si “familia” Gheorghiu la Cupa Swift. Daca Bogdan Gheorghiu este un pilot rapid si experimentat, juniorul, care incepe un parcurs de crestere in motorsport va a fi urmarit si ajutat in echipa noastra. Obiectivele sunt aceleasi – distractie pentru fani prin performantele pilotilor nostri. Avem un record de aparat la Brasov & Hargita si asta ne pune putina presiune, dar sunt sigur ca toate echipajele noastre vor face fata cu brio.

Raliul Perla Harghitei Tess are aproximativ 113 kilometri de probe speciale si incepe la Brasov vineri cu probele “Poiana Brasov” (10,90 km), “Rasnov”(7,90 km) si doua treceri pe “Paraul Rece”(14,30 km). Sambata actiunea se muta in Harghita cu probele “Lueta”(12,75 km), proba care va fi parcursa de trei ori, plus cate 2 treceri pe probele “Craciunel”(6,70 km) si “Martinis”(6,65 km). 

Partenerii NRA pentru 2020 sunt: Banca Transilvania, OMV Petrom, De Longhi, Primaria si Consiliul Judetean Cluj Napoca, Europa FM, Leaseplan.

Recomandari pentru tine!