Un podium cat o victorie la Raliul Maramuresului pentru Sebastian Barbu

Sebastian Barbu a continuat seria de clasari pe podium la Raliul Maramuresului cu locul secund in 2023.

Sebastian Barbu a inceput sezonul 2023 cu o victorie in Raliul Harghitei, urmata de abandonul din Raliul Argesului. Participarea la Raliul Maramuresului, etapa a treia Campionatului National de Raliuri Betano, a fost confirmata in ultimul moment asa ca Sebastian Barbu a concurat impreuna cu copilotul Teo Gabi Gaina. „Multumesc Bogdan Iancu si Codrut Arsenescu pentru sustinere si chiar daca totul lucrurile s-au schimbat mult in ultima perioada vom incerca sa ne luptam si in aceasta etapa pentru un loc pe podium”, spunea Sebastian Barbu, inaintea startului in Raliul Maramuresului.

Prima zi a fost una in care Sebastian Barbu a avut o abordare prudenta si pe care a incheiat-o cu cel mai bun timp pe speciala a sasea. “Am inceput prudent aceasta etapa pentru ca nu-mi mai pot permite nicio greseala in acest seszon. In plus, au fost si multe schimbari de situatie din punct de vedere organizatoric care ne-au influentat si noua evolutia, dar acum sunt multumit de modul in care s-a terminat ziua”, a continuat Sebastian Barbu.

Cu alte doua clasari in top patru pe cele doua speciale desfasurate duminica, Sebastian Barbu si Teo Gabi Gaina au terminat Raliul Maramuresului pe locul 2. “Dupa tot ce s-a intamplat, este un loc doi cat o victorie. Teo si-a facut excelent treaba de copilot si a demonstrat ca este un adevarat sportiv. Le multumesc inca o data tuturor pentru sustinere si astept cu nerabdare etapa de la Sibiu acum”, a mai spus Sebastian Barbu.

Raliul Sibiului, urmatoarea etapa din Campionatul National de Raliuri Betano, se va desfasura in perioada 14 – 15 iulie.

Recomandari pentru tine!