Cupa Masloc atrage pasionatii de automobilism in weekend

Cupa Masloc revine pe scena iubitorilor de automobilism sportiv in weekend, mai exact in data de 14 aprilie 2018. Daca in anul 2017, atunci cand treabuia sa debuteze aceasta cupa, iata ca anul acesta etapa se va organiza si spera organizatorii, aceasta sa fie o reusita. 

Dupa ce, in sezonul trecut din cauza unui conflict de interes din partea unei filiale sportive din Timis, care a pus” bete-n roate ” organizatorilor pentru a anula etapa,   in sezonul acesta etapa se va organiza si se va bucura de un numar mare de concurenti aflati la start.

 

Cupa Mașloc – un eveniment sportiv organizat de as „Clubul Sportiv Daniela Zaharie” din Timisoara, cu sprijinul Primariei Masloc. Sambata, 14 aprilie 2018, pasionatii de motoare turate sunt asteptati in comuna timiseana Masloc, localitate situata la 36 de kilometri de Timisoara, pentru a lua parte la un eveniment sportiv organizat de clubul timisorean ”C. S. Daniela Zaharie”.

Pana in acest moment, pe lista de start se regasesc un numar de 18 concurenti, acesta inscriindu-se chiar in prima zi dupa ce evenimentul a devenit oficial, iar urmatoarele zile lista va fi una cu mult mai lunga.

 

Pentru detalii despre acest eveniment puteti accesa evenimentul creat de organizatori pe reteaua de socializare facebook si puteti accesa acesta AICI

”Clubul Sportiv Daniela Zaharie” a fost infiintat in memoria fostei sportive care si-a pierdut viata intr-un tragic accident, in 2012.

Noutati
Vezi mai multe