Campionatul National Sprint Juniori „FIAT 500 Cup”, aproape de start

„FIAT 500 Cup” este cel mai nou campionat care va fi organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Proiectul este destinat copiilor intre 12 si 16 ani, menit sa pregateasca viitori piloti in conditii de siguranta.

Clubul organizator, Mures Rally Team, va pune la dispozitie juniorilor 10 masini Fiat 500 cu puterea de 105CP, echipate cu toate conditiile FIA pentru competitiile de circuit. Vor exista doua clase de concurs, pentru copiii intre 12 si 14 ani si pentru cei intre +14 si 16 ani. Fiecare clasa va fi limitata la un numar de 10 licente, iar Campionatul National Sprint Juniori „FIAT 500 Cup” va programa 6 etape in sezonul 2022.

Marti, 15 februarie, la Transilvania Motor Ring, gazda campionatului, a avut loc o intalnire intre reprezentantul circuitului, domnul Paul Ungureanu, presedintele MRT Motorsport – domnul Liviu Iernean, directorul sportiv al FRAS – domnul Ioan Badiu si domnul Calin Bucur, reprezentantul Bucur Rally&Tuning – sponsorul tehnic al competitiei, importator Sparco si Hankook in Romania. Astfel, au fost puse la punct ultimele detalii ale competitiei, urmand ca regulamentul sportiv sa fie publicat zilele urmatoare.

O prima sesiune de acomodare si preselectie este programata la data de 12 martie 2022, pe Transilvania Motor Ring, in limita a 6 grupe de cate 10 inscrisi.  Costul de participare va fi de 50 de euro de participant si va include o parte teoretica si cate trei ture de circuit insotit de un trainer. Inscrieri pe email mrt.fras@gmail.com.

 

sursa articol: fras.ro

Recomandari pentru tine!