Hot Lap Competition revine in forta si in 2023

Hot Lap Competition revine in forta si in 2023

Pauza de iarna s-a incheiat si Hot Lap Competition isi reporneste motoarele ce s-au “odihnit” in aceste luni de repaus.
In 2023 pastram formatul clasic al etapelor si vor fi tot 3 runde in acest sezon. Evident nu va lipsi etapa de noapte respectiv sesiunile de trackday ce se tin inainte de cursa. Runda 1 se va desfasura in sensul normal al traseului de la Prejmer Raceway Brasov, deja gazda noastra traditionala pentru Hot Lap.

Competitia este deschisa pentru amatori, cat si pentru profesionisti si deja nume importante din motorsportul romanesc si-au anuntat prezenta la start.

O noutate importanta o avem la clasa Juniori. La aceasta etapa, partenerul nostru Vali Porcisteanu Racing le ofera celor mai mici participanti premii foarte atractive. Mai exact, castigatorul clasei primeste inscrierea gratuita la concursul Pilot de Curse organizat de echipa lui Vali, invingatorul acestui concurs urmand sa aiba parte de un sezon complet cu toate cheltuielile incluse la Campionatul National de Slalom Paralel. Ocupantii locurilor 2 si 3 la Juniori primesc o reducere la inscrierea pentru Pilot de Curse.

Competitia se va desfasura pe 19 Martie, iar cu o zi inainte se tine un trackday, iar tarifele sunt urmatoarele:
Track Day zi intreaga – 350 lei
Hot Lap Competition – 350 Lei
Track Day + Hot Lap Competition – 600 Lei
Track Day o sesiune 10 minute – 125 Lei.
Pentru inscrieri o sa va rugam sa ne dati un mesaj privat pe pagina Prejmer Raceway sau pe profilul unuia din organizatori (Claudiu Popa / Stef Raita) sau sa ne anuntati ca doriti sa participati printr-un mail la adresa info@prejmer-raceway.com, iar noi va vom spune datele de care avem nevoie pentru a fi la start. Inscrierea se poate face si la circuit in limita locurilor disponibile, cu plata unei taxe suplimentare de 50 de lei.
Totodata pe circuit puteti urmari demonstratii din partea lui Vali Porcisteanu cu al sau Mitsubishi Lancer Evo 9.

Asadar, va asteptam la Prejmer Raceway pentru prima etapa din 2023 de Hot Lap Competition!

Hot Lap Competition este sustinut de Prejmer Raceway Brasov, Vali Porcisteanu Racing, Delta Racing Team, Sigemo Brasov, BlackStuff, Racing Expert, Sigil, VinePiesalaGaraj.ro, Pilot de Curse. Parteneri media: RPM Racing Ro, Autostiri.ro, GP24.ro, Autorally.ro, ABImages.

Recomandari pentru tine!