Atentia se opreste astazi la electrica auto pe camioane

Crezi ca stii totul despre camionul tau? Crezi ca esti un sofer atat de experimentat incat sa stii tot ce implica partea sa electrica?

Afla ca, un camion nu este la fel de usor de analizat ca si o masina, avand cu totul alte intrebuintari si tonaj fata de un autoturism simplu.

Un camion in general are misiuni precise, iar functie de marca, putere si altele, partea electrica este vizibil modificata.

Fie ca avem parte de un camion simplu sau de un cap tractor cu diferite tipuri de remorci, partea electrica este de o deosebita importanta in foarte multe procese complexe ce stau la baza functionarii sale corecte, intretinerii sau mentinerii.

Cablurile electrice sunt cele care fac diferenta in foarte multe procese la un camion, mai ales in cele de mare precizie, cum ar fi pornirea de pe loc, schimbarea vitezelor, rabatarea remorcii/ridicarea acesteia sau rabatarea capului tractor.

Periodic camionul nostru sau cel pe care lucram are nevoie de intretinere, fie ca ne raportam la curatarea motorului cu solutie activa, fie la ungerea cu ulei  sau alte procese menite sa aduca functionarea optima.

In timp, cablurile electrice pot avea de suferit din cauza temperaturilor la care sunt supuse, datorita uleiurilor sau altor substante scurse si nu in ultimul rand datorita supra-solicitarilor ce se fac din panoul de comanda, schimbari ce vor duce camionul la a functiona necorespunzator.

Expertii in tehnica auto, ne recomanda ca acestea sa fie inlocuite cu cabluri cu proprietati specifice utilizarii in medii dure, din materiale rezistente care sa nu cedeze la temperaturi foarte inalte, iar pentru alegerea noastra magazinul online Bramitech cu siguranta este o optiune.

Aici vom putea gasi cabluri electrice pentru camioane si remorci de diferite dimensiuni si forme, fie rotunde,  fie plate, cu preturi de pornire de la 173 lei ajungand pana  la 574 lei pe rola de 50 metri.

In ceea ce priveste cablurile rotunde avem optiuni de dimensiuni de la 1X1,5 mmp la 7X1,5 mmp care rezista la temperaturi de -40 grade sau +85 grade celsius.

In ceea ce priveste cablurile plate dimensiunile incep de la 2X 0,5 mmp si se termina la 2X 1,5 mmp fiind folosite in principal la instalatia de lumini pentru ca se potrivesc perfect pe lampile de gabarit.

Facute din cupru electrolitic cu invelis din PVC, cablurile ajuta la o eficienta sporita a sistemului electric de pe camionul dumneavoastra,  lucru dovedit de experti si testele acestora! Profita chiar acum de aceasta oferta!

Recomandari pentru tine!