Care este cel mai bun detector?

Ce este mai bun, un aparat antiradar sau detector?

Multa lume se gandeste ce sa isi cumpere pentru a depista masinile de politie in trafic, sa isi cumpere aparat antiradar sau detector pentru radarele din trafic.

Confirm legii in vigoare, aparatele antiradar sunt ilegale deoarece acestea bruiaza semnalul transmis de aparatul de masura din autospeciala ministerului afacerilor si internelor. De aceea multa lume se intreaba ce sa aleaga intre aparat antiradar sau detector. Este aspru pedepsita aceasta infractiune de a folosi antiradar, de aceea recomandam folosirea unui detector.

Nu incurajam folosirea lor pentru a putea merge cu viteza cu mult peste limita admisa pe drumurile publice, insa uneori este bine venit atunci cand avem putin peste limita maxima admisa, ne scapa de cateva amenzi.

Care este cel mai bun detector radar?

aparat antiradar sau detectorBeltronics PRO RX 65 i este unul dintre cele mai bune astfel de device-uri, fiind recomandat de foarta multa lume, iar recenziile la adresa acestui model sunt 90% numai de lauda. Acest model poate ” simti ” si aparatele radar, dar si pistolul cu laser din dotarea organelor abilitate pentru masurarea vitezei in trafic, deoarece acesta cunoaste si benzile X, K, Ka si K Pulse.

Distanta acestuia pentru depistarea radarului este de destul de mare, avand distanta de detectare de 1-2 km in cazul in care ne aflat in oras, iar AutoScan este functia care minimizeaza alarmele false date de alte modele, fiind un mare plus pentru acesta.

La ce trebuie sa fim atenti atunci cand dorim sa ne cumparam un astfel de aparat. Prima caracteristica speciala la care trebuie sa fim atenti este distanta de detectie, care trebuie sa fie una de peste 1500 m, asta pentru a avea timp de reactie pentru apasarea pedalei de frana intr-o distanta mai lunga, fara a pune frana brusc. Timpul de reactia a acestuia trebuie si el luat in calcul, fiind de preferat ca acesta sa fie unul sub 0,5 secunde pentru a te atentiona in timp util ca urmeaza sa intalnesti radar in calea ta.

Benzile de detectie sunt si ele foarte importante, aceste benzi cum ar fi  X, K, Ka si Ku trebuie sa se regaseasca pe aparatul pe care doresti sa il cumperi. 

Speram sa te fi lamurit in ceea ce priveste acesta ” unelte ” specializate pentru a scapa de cateva amenzi. Insa noi iti recomandam sa fi prudent, sa mergi fara viteza si sa fi cu „ochii in patru”.

 

Noutati
Vezi mai multe