Cupa Verbita Race2: Record cu 103 de concurenti la start

Cupa Verbita Race2 aduce 103 concurenti la startul etapei a II din CSA – ACR Dolj

 

Cupa Verbita Race2 puncteaza ca si etapa a doua din Campionatul de Slalom Auto ACR Dolj se va desfasura in data de 9 mai. Dupa succesul pe care la inregistrat in sezoanele trecute si in prima etapa din noul sezon care s-a desfasurat la Bulzesti, acesta puncteaza un nou record, pe lista publicata de organizator se regasesc 103 nume care vor lua startul la aceasta etapa, devenind un campionat foarte ” vanat ” de pasionatii.

Inscrierile la aceasta etapa a fost oprite inainte de data limita care era in 30 aprilie, atingandu-se limita de concurenti inscrisi mult mai devreme, chiar marindu-se aceasta limita de concurenti.

Pe un traseu in lungime de 3150 m, concurentii care se vor afla la startul etapei vor avea de ” urcat ” proba de patru ori.

cupa verbita race2

Prima urcare va fi una de recunoastere a traseului, aceasta fiind programata la orele 08:30, urmand ca apoi sa se desfasoare mansa de antrenament care este programata cu start a primului concurent la orele 09:45 dupa cum reiese din regulamentul particular a etapei. 

Cele doua manse de concurs sunt programate incepand cu orele 11:00, prima mansa, respectiv orele 13:00 cea de-a doua urcare de concurs.

Harta traseului, regulamentul particular, programul complet, lista de inscrieri si alte detalii se pot gasii pe pagina noastra dedicata acestui campionat – Campionatul de Slalom Auto Acr Dolj

Organizatorii au creat si o pagina de facebook dedicata acestui eveniment si poate fi regasit aici.

Recomandari pentru tine!