M-SPORT a anuntat dezvoltarea FORD FIESTA R5 EVO2

M-Sport anunta dezvoltarea unui Ford Fiesta R5 Evo 2, care isi va face debutul competitiv in decursul acestui an. Odata cu lansarea sa in 2013, modelul Fiesta R5 Ecoboost a devenit cea mai populara alegere pentru o multime de piloti din diferite colturi ale lumii.

M-Sport celebreaza crearea modelului cu numarul 200 a R5-ului. Cu o performanta si fiabilitate de prima clasa, acestia au sarbatorit masina cu nr.200 prin crearea unui design special, imbinand portocaliul cu un negru izbitor de frumos.

 M-Sport se dedicata pentru a oferii cel mai bun pachet posibil pentru clienti, iar celor mai recente evolutii se va adauga un alt capitol la ceea ce este deja o masina de mare succes. Acest model va fi lansat in al doilea trimestru al anului 2017, Fiesta R5 Evo2 se concentreaza pe imbunatatiri ale motorului, cu accent pe cresterea puterii si a cuplului.

Modificarile aduse la chiulasa, galeria de evacuare si modificarile la supapa, au rezultat cresteri de performanta pe tot parcursul testelor si care sunt suficiente pentru a justifica lansarea unui nou model. Continuand colaborarea cu VP Racing Fuel – partener oficial de carburant M-Sport pentru R5 – un nou combustibil numit VPR5 va fi, de asemenea, disponibil in curand.

Nu exista nici o indoiala ca Fiesta R5 este cea mai de succes masina de raliu la nivel mondial pana in prezent. In 2013, nu ne-am imaginat ca vom avea 200 de masini concurente din intreaga lume.” a precizat Wilson.

 „Eu cred pe deplin ca Fiesta este una dintre cele mai bune R5-uri de pe piata si noi credem ca aceasta ultima varianta de R5 este setata pentru a confirma acest lucru.” a spus Malcolm Wilson

 

Recomandari pentru tine!