Dan Gîrtofan, din nou la un raliu pe zăpadă după mulți ani

Nimic nu se poate compara cu un raliu disputat pe niște probe superbe, acoperite cu zăpadă. Senzațiile trăite, distracția, plăcerea de a pilota sunt mai altfel într-o astfel de cursă. Tocmai de aceea, Dan Gîrtofan și Tudor Mârza vor lua startul, în weekend, la Winter Rally Covasna, o competiție la care nu mai fuseseră din 2011. De altfel, pentru Giri și Tudor este o ocazie binevenită de a reveni în cockpit-ul Škodei Fabia R5, pe niște „speciale” care sunt unice în peisajul automobilistic autohton și nu numai.

„După mulți ani în care am lipsit, din diferite motive, am decis să luăm startul anul acesta la Winter Rally Covasna. Este o competiție unică la noi, care a crescut de la an la an și care îți oferă posibilitatea de a încerca ceva cu totul și cu totul diferit. Pentru mine și Tudor va reprezenta o ocazie bună de a ne dezmorți după sărbători și de a începe pregătirea pentru sezonul 2019. Vom încerca să ne distrăm foarte mult pe probele de lângă Comandău și în același timp să le oferim spectacol fanilor. Faptul că vom avea ca și colegi de competiție nume importante din automobilismul de la noi, și nu numai, ne motivează și mai mult și sperăm să contribuim și noi la succesul ediției 2019 a Winter Rally Covasna. Vă așteptăm cu mare drag pe probe ca să ne susțineți”, a declarat Dan Gîrtofan.

Giri și Tudor nu vor fi singurii componenți ai ProRally Team Brașov care vor participa la cursa covăsneană. Și fiul său, Andrei, alături de copilotul Doru Vraja, va fi la linia de start a Winter Rally 2019. Pentru Andrei, cursa de la Comandău va reprezenta o dublă premieră: va lua startul pentru prima oară la o întrecere pe zăpadă și va debuta pe o mașină cu tracțiune integrală, Subaru Imprezza.

Dan și Tudor le mulțumesc următorilor parteneri, Škoda România, Porsche Finance Group România, Castrol prin Castrol România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mipa și Presto, MHS Truck & Service Brașov, cărora le sunt recunoscători și le mulțumesc pentru susținerea acordată.

Recomandari pentru tine!