Sorin Badea si Dorin Pulpea se pregatesc de Tess Rally

Mai avem 30 de zile pana la startul oficial al Campionatului National de Raliuri. Parca niciodata pauza de iarna nu a fost atat de lunga…desi in tot acest timp lumea raliurilor s-a miscat “cu talent”…Ce e nou?

Pai se pare ca pentu prima data CNR va avea ( cel putin la prima etapa – la Brasov), un numar mare de masini R5 la start, vreo 9 sau 10 dintre care Skoda va fi probabil cel mai bine reprezentata – 5 dintre care una noua-nouta a lui Titi Aur., desi pana la startul raliului probabil Titi va fi facut deja vreo 500 de Km de teste pe circuitul ATA… Vor fi si 2-3 Ford-uri Fiesta (in mod cert una pilotata de mine si Dorin si aproape sigur o masina din Grupul Peugeot/Citroen – pilotata de Simone Tempestini care se afla sub contract cu Grupul francez si in 2018 – urmand sa ia startul sub culorile oficiale Citroen la cel putin 3 etape WRC2 – Mult succes Simo!

Mihai Manole a schimbat clasa, grupa, echipa, masina….si din fericire atat, evolutiile lui alaturi de Florin Dorca fiind in mod cert asteptate cu interes de public si de “concurenta”! O armata de vreo 10 Suzuki (model nou) se vor bate intr-o Cupa monomarca care pentru prima data cred ca va eclipsa cu prezenta (10 masini la start) , deja traditionala Cupa Dacia o serie de tineri piloti optand in acest sezon sa schimbe Dacia Sandero cu Suzuki, Oare cum va reactiona George Grigorescu la acest “atac”?

Campionul national en titre Bogdan Marisca se intoarce….la vechiul si longevivul sau copilot Sebi Itu care-si serbeaza in aceasta perioada ziua de nastere, La multi ani Sebi! si cu care a reusit multe victorii dar si destule esecuri celebre, experienta lor competitionala acumulata impreuna fiind fireste impresionanta. De Giri (Dan Gartofan) nu stim mare lucru, discretia lui in pauzele competitionale fiind deja bine cunoscuta numai surprinde pe nimeni. Zilele trcute l-am comemorat pe Adrian Berghea, marele copilot trecut in Liga suprema a celor buni din Ceruri, Dumnezeu sa-l odihneasca.

Ce e nou in echipajul Sorin Badea – Dorin Pulpea?

Destule si mai nimic…Sorin Badea a petrecut o saptamana de vacanta alaturi de familie la ski in Austria , cu relaxare, soare si prieteni dragi alaturi, mult ski si…ceai alpin.

Dorin Pulpea lucreaza si se pregateste fizic pentru debutul campionatului care il va gasi intr-o forma fizica excelenta. Echipamentul nostru de prezentare branduit cu sponsori a sosit si este foarte frumos (culorile noastre anul acesta vor fi: rosu + diverse tonuri de gri si argintiu). In aceste zile ne ocupam de partea administrativa pentru raliul de la Brasov, solicitam licentele de concurs FRAS pentru 2018 si completam formularele de inscriere la Tess Brasov Rally 2018.

Vremea in aceasta saptamana nu este foarte incurajatoare pentru iesit afara din casa, frigul napraznic si ninsoarea abundenta ne impiedica sa facem antrenamentele de dictare pe care ni le-am propus, mai amanam cateva zile! Incercam sa programam o sesiune de teste chiar inaintea raliului de la Brasov, intr-o locatie adecvata cu altitudinea si configuratia drumurilor similara cu cea de la Brasov, nu stim inca exact unde dar vom afla in urmatoarele zile. Pana atunci salutari cordiale si sportive tuturor fanilor de raliuri si colegilor de competitie!

Recomandari pentru tine!