Momentele cheie ale Raliului Sibiului 2019 vor fi transmise live

Cu doar o saptamana ramasa pana la startul in Raliul Sibiului 2019, surprizele pentru fani sunt dezvaluite de catre organizatorii competitiei. Pe langa probe speciale noi incluse in program, cursa va avea parte de transmisii live pe pagina oficiala de Facebook a competitiei si pe website-ul www.raliul-sibiului.ro.

Raliul Sibiului 2019, organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, se desfasoara in perioada 25-27 iulie si programeaza aproximativ 125 de kilometri cronometrati, pe care in jur de 90 de echipaje sunt asteptate sa se dueleze. Cu doua zile de concurs pline, cumuland 15 probe speciale de parcurs pe un traseu diversificat, ce cuprinde sectiuni care vor satisface toate gusturile, competitia va fi, cu siguranta, una spectaculoasa atat pentru fani cat si pentru concurenti.

Cea de-a cincea etapa de raliuri din 2019 are in program probe speciale noi, in apropiere de Sibiu, in zona Poplaca, si in zona Miercurea Sibiului – Presaca – Ludos, acolo unde concurentii vor ”alerga” pe trei trasee de concurs complet necunoscute pentru echipaje. Competitia debuteaza joi, 25 iulie, cu startul festiv din Piata Mica, urmand ca vineri si sambata echipajele sa parcurga drumurile de asfalt care vor reprezenta o provocare atat pentru masinile de concurs, cat si pentru concurenti.

De asemenea, organizatorii Raliului Sibiului au pregatit inca o surpriza pentru fani – transmiterea LIVE a unor momente cheie ale competitiei pe website-ul www.raliul-sibiului.ro si pe Facebook-ul competitiei. Startul festiv va fi transmis joi, in timp ce vineri fanii ce nu pot ajunge pe probe vor putea urmari doua probe speciale. Amatorii sportului cu motor vor beneficia de transmisia altor doua speciale din judetul Sibiu, dar si a superspecialei din oras, in decursul zilei de sambata, ca mai apoi competitia sa se incheie cu transmisia festivitatii de premiere.

Programul transmisiilor live:
● Joi, 25 iulie, ora 20:30 – Start festiv in Piata Mica
● Vineri, 26 iulie:
○ PS1 ”Poplaca” – start 16:03
○ PS4 ”Poplaca2” – start 19:10
● Sambata, 27 iulie:
○ PS7 ”Presaca” – start 09:42
○ PS11 ”Presaca2” – start 13:10
○ PS15 ”SUPERSPECIALA SIBIU” – start 17:25 (Rally2) si 18:25 (CNRD si CNRVID)
○ Festivitatea de premiere – ora 21:30

Transmisiile vor fi realizate cu ajutorul Livestream Romania si vor beneficia de patru sau cinci camere de filmat pe fiecare proba speciala, dar si de un comentator care sa furnizeze informatii importante despre concurs, competitori, rezultate si clasamente in timp real.

Rezultatele live ale competitiei vor fi disponibile pe website-ul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv – www.live.fras.ro. Inscrierile pentru Raliul Sibiului 2019 continua pana in aceasta seara, la ora 20:00, urmand ca maine, la ora 12:00, sa fie publicata lista de concurenti care vor ”alerga” pe cele 15 probe speciale. Organizatorii asteapta aproximativ 90 de echipaje in cele trei campionate care isi vor desfasura a cincea etapa la Sibiu, cea mai importanta competitie automobilistica a judetului.

Raliul Sibiului este organizat de catre Clubul Sportiv ”Aria pentru Sport” in colaborare cu AMC Racing, club patronat de Mihai Leu, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Competitia este cofinantata de de Primaria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2019 si de Consiliul Judetean Sibiu prin Serviciul Public ”Sala Transilvania”. Organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Sibiu, a Consiliului Judetean Sibiu si a Consiliului Judetean Alba, a Primariilor Dostat, Spring, Poplaca si Ludos, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Sibiu si Alba, a Politiei Rutiere Sibiu si Alba si a Jandarmeriei judetelor Sibiu si Alba. Partenerii competitiei sunt Aria, Ambient, Caparol, Profelis, Autoklass Sibiu, Bergenbier, Chateau Vartely, in colaborare cu partenerii media KissFM, ivbmedia.ro, Ora de Sibiu, Sibiu 100% si Turnul Sfatului. Masina oficiala a Raliului Sibiului 2019 este oferita de Autokass Sibiu.

Recomandari pentru tine!