Simone Tempestini este lider la Iasi si foarte aproape de a deveni campion national

Simone Tempestini continua reusitele pe probele speciale de la Cotnari Rally – Iasi 2016 si este foarte aproape de castigarea titlului de campion national absolut pentru a doua oara consecutiv a Campionatului National de Raliuri Dunlop. Dupa ce in 2015 reuseste chiar aici la Iasi sa devina cel mai tanar campion national a Romaniei, avandu-l ca si navigator pe Dorin Pulpea, tot aici la Iasi, este si acum pe acelasi drum, insa cu alt navigator, in persoana lui Marc Banca.Mai il despart doua probe speciale pana la acest nou titlu national.

Astazi au fost programate 4 probe speciale, din care doua s-au desfasurat deja, iar Simone s-a impus in ambele probe, avand un avans de 00:01:33.9 in fata lui Giri care este pe locul secund in acest moment la Iasi. Gergo Szabo este ocupantul locului III a podiumului provizoriu la doua probe distanta de sfarsitul etapei de la Iasi.

Urmeaza PS 8 – GRASA DE COTNARI – Păun 2 care este programata la orele 14:37 si este in lungme de  8.45km, iar ultima proba speciala PS 9 – FRANCUSA COTNARI – Dobrovăț 2 este programata la 15:45 si este in lungime de 10.70 km.

ss7-iasi-clasament-provizoriu

Sursa Timpi: FRAS.RO

Credit Foto: RPM Racing RO

Noutati
Vezi mai multe