54 de echipaje inscrise la Winter Rally Covasna

Record de participanti la editia a 13-a de la Winter Rally Covasna 2020.

Etapa este programata sa se desfasoare intre 31 ianuarie si 2 februarie in zona Comandau, avand un numar de 98.5 km de proba speciala.

Pe lista de inscrieri de la Winter Rally Covasna 2020 se regasesc 54 de echipaje din mai multe tari precum Italia, Ungaria, Bulgaria si România.

Lista de Inscrieri WRCovasna 2020

Ziua de vineri este una lejera pentru echipaje, acestea avand sesiunea de shakedown in dimineata zilei, urmand ca spre seara acestia sa ia startul pe prima proba oficiala, aceasta fiind chiar SuperSpeciala in lungime de 1.3km.

Sambata ( 1 februarie) echipajele au de parcurs 5 probe speciale, iar Duminica acestia au de parcurs inca 2 probe.

Credit Foto: Flavius Croitoriu / rally art.ro

Simone Tempestini revine la Covasna dupa o pauza de cativa ani. Acesta va lua startul la bordul unui Subaru Impressa, acesta fiind secondat de Sergiu Itu.

O alta revenire frumoasa este promoterul Cupei Dacia, George Grigorescu, care va lua startul cu o Dacia Sandero. Acesta o va avea ca si copilot pe Georgiana Gologan.

La start se vor afla si 5 SSV-uri, organizatorii au creat aceasta categorie dupa interesul destul de mare pentru acest eveniment. 3 modele Bombardier Can-an si doua modele Canam ( Garilla si Maverik) se vor alinia la start.

Detalii despre aceasta etapa se pot regasi pe pagina oficiala a evenimentului sau pe pagina noastra dedicata evenimentului – > Winter Rally Covasna, aici o sa gasiti toate detaliile. 

Recomandari pentru tine!