Cupa Varias 2018: etapa de autoslalom cu scop caritabil

Cupa Varias 2018 reuneste pasionatii de motorsport din vest intr-o etapa de autoslalom cu scop caritabil. Evenimentul va avea loc in data de 10 iunie 2018 si va cuprinde 3 probe speciale in configuratii diferite.

Se asteapta o etapa reusita, unde cei 44 de concurenti inscrisi pana in acest moment sa faca deliciul publicului, sa isi etaleze maiestria si pentru a se distra pe probele gandite de organizatori. Castigatorul de la Raliul Aradului din cadrul Campionatului National de Raliuri 2 se va afla la start impreuna cu navigatorul sau, insa de aceasta data acestia vor face schimb de locuri. Alin Lapadusa va fi pilot, pe cand Cristian Sugar va fi copilot la aceasta etapa, echipajul fiind unul de deschizatori de etapa.

Aceasta este etapa a doua organizata de clubul Timisorean in acest an, prima etapa fiind cupa Mașloc.

 Cupa Varias se va bucura si de o transmisiune live pe parcursul intregului eveniment, detalii suplimentare se pot gasi pe evenimentul creat pe pagina de socializare facebook, accesand Cupa Varias

 

Cupa Varias 2018 este un eveniment sportiv organizat de Clubul Sportiv Daniela Zaharie din Timisoara, cu sprijinul Primariei Varias.

 

Subiecte asemanatoare:

Noutati
Vezi mai multe