Cea mai buna surubelnita cu acumulator

Care este cea mai buna surubelnita cu acumulator?

Astazi vorbim despre unealta care trebuie sa o aiba orice barbat la indemana. Surubelnita cu acumulator fiind tot timpul un as in maneca atunci cand dorim sa reparam ceva.

Am facut un top al acestor unelte, iar din cele 20 de modele incercate de noi, va prezenta cele mai bune 3 modele de surubelnita cu acumulator pentru orice meserias. Pe al treilea loc in topul nostru se situeaza Bosch PSR 1200 IS, fiind una dintre cele mai cunoscute surubelnite de pe piata, fiind un produs semiprofesional care are pana la 700 RPM la mersul in gol.

Modelul CS3653LC de la Black&Decker este situat pe locul secund al topului nostru, fiind o unealta semiprofesionala, iar raportul calitate/pret este unul foarte bun.  Aceast model avand o viteza de 190RPM. Foarta multa lume recomanda acest model, insa nu este indeajuns pentru a putea insuruba absolut orice in materiale dure. 

surubelnita cu acumulatorPe primul loc in topul facut de noi, este modelul CS3652LC de la acelasi producator ca si modelul de pe locul secund.  Aceasta unealta avand 180 rpm, fiind si cea mai practica pentru orice persoana, chiar si cineva fara experienta poate utiliza foarte usor aceasta unealta care merita sa o avem in gospodaria noastra, chiar si in masina.
Acum ca v-am spus care este topul nostru pentru aceasta unealta, va spunem ceea ce trebuie sa luati in calcul atunci cand doriti sa achizitionati asa ceva.

Rotatiile pe minut este atuu-l care trebuie sa il avem in vedere

Trebuie sa va ganditi pentru ce va trebuie aceasta, daca folositi foarte rar si pentru chestii minore, va recomandam sa cumparati unul din modelele recomandate de noi. Insa daca doriti sa o folositi des si in diverse feluri, noi va sugeram la ce sa va uitati in prima faza pentru a va hotari care model sa il alegeti.

Numarul de rotatii pe minut este un aspect foarte important, cu cat numarul acestuia este mai mare, cu atat puteti folosi aceasta in diferse materiale. Puteti gaurii sau insuruba foarte usor daca numarul acestora este mare, deoarece in lemn sa spunem asa, putem insuruba foarte usor la viteze mici, fiind un material moale, insa daca dorim sa gaurim sau insuruba un surub autofiletant intr-un panou metalic, ne va fi foarte greu cu o masina cu turatie mica.

Noutati
Vezi mai multe