Simone Tempestini a fost primul in Power Stage-ul ERT

Simone Tempestini a inceput ziua secunda a Raliului Aradului KIA intr-o maniera similara cu cea in care a incheiat-o pe prima, adjudecandu-si primele doua probe speciale. Succesul de pe PS7 a fost cu atat mai important cu cat proba a fost aleasa de oficialii European Rally Tour drept Power Stage, astfel ca pilotul Napoca Rally Academy si-a trecut in cont cele 3 puncte suplimentare oferite conform regulamentului.

Locul secund pe PS7 a fost obtinut de Gergo Szabo, care a avut un timp cu 7,9 secunde mai slab, in timp ce pozitia a treia i-a revenit lui Dan Girtofan (+27,7), cei doi obtinand 2, respectiv 1 punct.

Dupa 7 probe speciale, Simone Tempestini continua sa fie lider, cu un avans de 2:06,8 in fata lui Rashid Al Ketbi, in timp ce pe ultima pozitie a podiumului provizoriu in ERT este Dan Girtofan (2:16,9). Gergo Szabo, pilotul care are al 4-lea timp absolut, nu a luat startul in competitia europeana, insa ocupa locul 3 in clasamentul CNRD.

Power Stage-ul pentru CNRD este proba speciala cu numarul 11, Lalasint.

Raliul Aradului KIA este a treia etapa in intrecerile derulate sub egida FRAS (Campionatul National de Raliuri Dunlop si Campionatul National Rally 2 Dunlop) si reprezinta runda de debut in European Rally Tour.

Recomandari pentru tine!