Este o necesitate frigiderul auto?

Frigiderul auto este in zilele noastre o necesitate putem spune, mai ales vara, cand temperaturile sunt ridicate, iar orice sticla situata in masina, fie apa, fie suc, ajunge sa se incalzeasca foarte tare, astfel ne mai putand fi baut continutul din sticla. Noi am cautat multe modele, iar un frigider auto bun se poate achizitiona la preturi pentru toate buzularele. 

Cum alegi un frigider potrivit pentru masina ta.
Fiecare persoana in parte stie ce nevoi personale are, insa cand alegem sa achizitionam un astfel de frigider auto, trebuie sa ne gandim si la spatiu pe care il avem in masina. Exista frigidere auto de capacitate mica, unde doua sticle de apa sau doua sandwich-uri umple frigiderul, insa sunt si unele de capacitate mare, unde poti introduce sticle si mancare destula pentru mai multe persoane. Acum depinde de tine cat spatiu disponibil ai in masina pentru al introduce in masina.

Acum sa vorbim si despre cealalta parte a unui frigider, adica cate ore iti poate tine mancarea sau bautura rece, fara ca acesta sa fie alimentat la curent. Cu totii ne dorim sa tina rece un timp indelungat, chiar si 10 ore, insa adevarul este ca nu poate tine chiar asa de mult. Marea majoritate a frigiderelor, au o autonomie intre 3 si 7 ore, fara a fi alimentate la curentul de 12V de la priza auto din dotarea automobilului dumneavoastra.

Pretul este si el un punct foarte important atunci cand vrem sa cumparam un frigider. Noi am cautat si am gasit incepand cu 200 ron, asta la cele care au o capacitate foarte mica, de 6,7 litri, insa am gasit si la preturi mai piperate, insa capacitatea este una foarte generasa, iar autonomia este si ea una de invidiat, de 7, 8 ore fara a fi alimentat la curentul electric.

Cand si de ce sa iti cumperi o astfel de lada frigorifica. Pai in principal, vara te lovesti de calduri ridicate, iar temperatura in masina este si ea una la care simti ca te topesti. De multe ori cumperi o sticla de apa, iar aceasta se incalzeste in masina foarte repede. Cu un astfel de frigider, scapi foarte usor, adaugi sticlele in el si ai apa rece. Sa spunem ca pleci la un drum lung si ai nevoie de mancare. Mancarea la caldura se alteriaza, insa daca ai mica ascunzatoare pentru caldura, nu mai ai batai de cap.

 

 

Noutati
Vezi mai multe