Dan Girtofan, distractie la maxim in Winter Rally Covasna 2020

Dan Girtofan si Tudor Marza s-au intors la treaba, pentru un nou sezon competitional, care a debutat cu o cursa de traditie, Winter Rally Covasna. O etapa, care nu conteaza in campionat, dar care atrage din ce in ce mai multi concurenti ce vor sa „se dezmorteasca” dupa pauza competitionala.

Winter Rally Covasna 2020 a fost, in weekend, primul prilej pentru Giri si Tudor de a se intoare in cockpit-ul Skodei Fabia R5, pentru o reacomodare, dar si pentru o mica distractie. Fara vreo miza anume, ci doar cu gandul de a savura singurul raliu pe zapada din an, cei doi brasoveni au avut o evolutie sigura, fara evenimente, care le-a adus la final un loc 4 la general.

„A fost foarte fain, cum se spune pe la noi prin Ardeal. Ne-am distrat la maxim. De altfel acesta a fost si obiectivul nostru: sa ne simtim bine si sa ne bucuram de un raliu pe zapada, organizat foarte bine. A adus foarte mult cu o etapa de campionat mondial si asta spune multe de oamenii din organizare si de cat de mult a crescut Winter Rally Covasna. Probele au fost foarte faine, chiar daca spre final s-a mai inmuiat un pic zapada. A fost un weekend care ne-a readus pofta de a parcurge probe speciale si de a concura intr-un raliu frumos”, a declarat Dan Girtofan.

La „distractia” de la Winter Rally Covasna a luat parte si Andrei Girtofan, alaturi de Doru Vraja, care au incheiat pe un loc 9 in clasamentul general.

Dan Girtofan si Tudor Marza le multumesc mult partenerilor: Skoda Romania, Porsche Finance Group Romania, Castrol prin Castrol Romania, Delcar – dealer Skoda Brasov, Mipa si Presto, MHS Truck & Service Brasov, Eximod Pneumatic Expert, Aerotravel.

Recomandari pentru tine!