Declaratile martorilor accidentului lui Paddon ” Toti am tipat sa nu ramana acolo, e foarte periculos”

Iesirea lui Paddon in decor, la doar 1 km de startul primei probe speciale, a facut sa fie o zi trista. Un spectator a murit, aflandu-se in zona interzisa spectatorilor. Prima proba speciala de la WRC – Monte Carlo a fost anulata din cauza acestui incident.

Oameni ne-au declarat cele intamplate:

Noi am fost la doar zece metri de locul incidentului. L-am vazut pe tipul acela cu Go Pro-ul sau pe drum si se chinuia sa urce pe stanca” a declarat martorul.

 „Toti am tipat la el sa nu ramana acolo. Cand Paddon a sosit, masina a alunecat catre exteriorul virajului, lovind stanga unde se afla respectivul. Tipul a fost rupt, strivit de masina, l-a aruncat in aer si a cazut cu capul in jos, lovindu-se de asfalt. Un pompier prezent la locul incidentului a facut masaj cardiac spectatorului. El a avut din nou un puls timp de un minut dupa resuscitare. Echipajelor de salvare le-a luat mult timp sa ajunga la locul unde a iesit Paddon. Am fost un kilometru de la sosire, ei au trebuit sa vina din directia de finish a probei.” au mai spus martorii. Am stat mai mult de douazeci de minute asteptand ambulanta. Tipul era mort de mult timp, chiar daca pompierul ne-a spus ca a trebuit sa faca masaj pana cand medicii au sosit si nu a spus oficial ca a murit.” au mai adaugat martorii.

Subiecte asemanatoare:

Noutati
Vezi mai multe