Cum alegi cea mai buna camera auto DVR

Cum alegi camera auto DVR care sa fi pe deplin satisfacut de aceasta.

O camera auto DVR este o necesitate pentru masina noastra. Sa spunem ca sunteti martorul unui accident, iar dumneavoastra aveti un ” martor ocular ” care poate da dovada de vinovatie sau nevinovatie pentru o terta persoana.

Sau spunem ca doamne feri aveti dumneavoastra un accident, sa presupunem ca o persoana se arunca in fata dumneavoastra pentru a va scoate vinovat si pentru a va ” scutura ” de ceva bani.

Cum alegi cea mai buna camera auto DVR pentru a-ti dovedi nevinovatia! Cateva sfaturi pentru a alege cea mai buna varianta pentru tine si masina ta, pentru a fi in siguranta in trafic si pentru a nu fi inselat de escroci care doresc sa castige bani de pe urma persoanelor care nu isi pot dovedi nevinovatia.

camera auto DVRIn primul rand, trebuie sa ne uitam la rezolutia imaginilor, acesta trebuie sa fie una cat mai mare, pentru ca imaginile pe care dumneavoastra le surprindeti in trafic sa fie de o inalta calitate.

In al doilea rand, Unghiul de filmare este si el un aspect foarte important atunci cand vorbim de acesta camera care se monteaza in masina, aceasta trebuie sa aiba un unghi cat mai larg, este recomandat ca aceasta sa fie de minim 130 de grade.

Acest device trebuie sa aiba integrat un stabilizator de imagine, asta pentru a nu avea imagini neclare, din cauza gropilor sau trepidatilor din masina.

Acest stabilizator face imaginile clare, iar in momentul cand video-ul este scos, acesta va fi foarte clar, iar imaginea nu este miscata aproape deloc.

Tehnologii care trebuie sa le aibe o camera auto.

Tehnologia WDR este functia care garanteaza intr-un anumit fel calitatea imaginilor chiar si in conditii foarte dificile din punct de vedere meteo, mai ales in zilele in care ceata este prezenta si apare la rasarit sau la apus, astfel vizibilitatea fiind foarte redusa. Senzorul de noapte permite acestui device sa inregistreze imagini clare chiar si atunci cand va deplasati cu masina noaptea, fara a va fie frica ca nu se vad toate detaliile.

Acestea sunt cele mai importante detalii care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand doriti sa va achizitionati o astfel de camera. In concluzie, noi  va recomandam un modelul MiVue 698 Dual de la MIO.

Recomandari pentru tine!