Dan Girtofan, start in Serbia Rally in weekend

Dan Girtofan si Tudor Marza, cei doi echipieri Skoda Romania Motorsport, vor participa, in weekend, la Serbia Rally, penultima etapa a Balkan Rally Trophy, o competitie ce face parte din European Rally Trophy.

Cei doi vicecampioni merg in tara vecina pentru a face o ultima repetitie inaintea Raliului Sibiului. „Suntem foarte entuziasmati si bucurosi ca putem merge din nou la o etapa de raliu in afara. Este foarte important sa ne vedem potentialul intr-o lupta cu adversari pe care nu ii intalnim in intrecerea interna. Pentru mine si Tudor va fi un raliu in care trebuie sa ne regasim acea incredere in masina pe care am pierdut-o dupa accidentul de la Harghita. Am incercat la Iasi sa o luam pas cu pas si sa ne reacomodam cu masina, sa ne regasim ritmul de top de care suntem capabili, dar a fost foarte dificil. Inca mai avem de munca. Si tocmai de aceea am gasit in Serbia Rally un prilej numai bun de a face asta. Vom avea parte de probe frumoase aici, tehnice, dar si de viteza, care ne vor solicita la maxim priceperea si speram sa facem o figura frumoasa”, a declarat Dan Girtofan.

Giri si Tudor nu vor fi singurii membri ai ProRally Team Brasov care vor lua startul la Serbia Rally. „L-am luat in Serbia si pe Andrei, fiul meu, care va participa, alaturi de Doru Vraja, in premiera, la o cursa in afara tarii. Sunt sigur ca va arata lucruri interesante si frumoase acolo”, a mai adaugat driverul brasovean.

Serbia Rally 2018 se va desfasura pe asfalt, in perioada 21 – 23 septembrie. Competitia este una de traditie si a ajuns deja la a 51-a editie. Asa cum am spus mai sus, este penultima etapa a Balkan Rally Trophy, care a avut doua runde si in Romania in 2018, Raliul Aradului si Raliul Moldovei.

Dan si Tudor sunt sprijiniti in 2018 de urmatorii parteneri: Skoda Romania, Porsche Finance Group Romania, Castrol prin Castrol Romania, Delcar – dealer Skoda Brasov, Mipa si Presto.

Noutati
Vezi mai multe