Dan Girtofan, distractie si voie buna la Winter Rally Covasna 2019

„Ce fain a fost!”. Acestea sunt cuvintele lui Dan Girtofan la final de cursa dupa revenirea la Winter Rally Covasna. 7 ani de pauza au fost de ajuns pentru Giri ca sa se intoarca pe probele speciale ale singurului raliu pe zapada din peisajul automobilistic autohton. Nu a contat rezultatul, ci pentru Dan si Diana Hategan (copilotul sau in premiera) a fost mai importanta distractia pe probe si oferirea spectacolului pe care fanii il asteptau. Si judecand dupa reactiile de pe marginea „specialelor” se pare ca fanii au primit ceea ce si-au dorit.

A fost un raliu super, in care ne-am distrat foarte mult si care ne-a dezmortit dupa o pauza destul de lunga. Am adoptat un stil de pilotaj care sa ne permita mie si Dianei sa ne bucuram de fiecare kilometru de proba speciala si sa facem si spectacol. Legat de Diana, vreau sa-i multumesc pentru suportul oferit. Ne-am inteles foarte bine inca de la inceput, mi-a placut foarte mult sa colaborez cu ea si ii vad un viitor foarte frumos. Winter Rally Covasna a fost un raliu care ne-a dat increderea si entuziasmul necesar ca sa ne pregatim foarte bine pentru sezonul ce urmeaza”, a spus Dan Girtofan.

Dublul campion national a avut si un mare motiv de bucurie, legat de fiul sau Andrei, care, desi s-a aflat la debut pe o masina de Grupa N, a reusit o evolutie foarte frumoasa, tinand pasul cu R5-urile din fata, ba chiar fiind foarte aproape de pilotii cu nume. „Sunt foarte fericit pentru Andrei. A avut un ritm foarte bun, care m-a surprins pe mine si pe multi si a aratat ca are in fata o cariera cu multe realizari. Sunt mandru de el si sper sa creasca de la raliu la raliu”, a adaugat Giri.

Dan Girtofan doreste sa le multumeasca urmatorilor parteneri: Skoda Romania, Porsche Finance Group Romania, Castrol prin Castrol Romania, Delcar – dealer Skoda Brasov, Mipa si Presto, MHS Truck & Service Brasov.

Recomandari pentru tine!