NRA, lider detasat la jumatatea sezonului in CNRD!

Napoca Rally Academy continua traditia la Raliul Harghitei! Etapa din acest an a fost castigata categoric de Simone Tempestini, cu 11 victorii de proba speciala din 12 posibile. Pe pozitia a doua a podiumului a urcat tot un echipaj NRA, Bogdan Marisca/Karoly Borbely, iar pe trei s-a clasat Dan Girtofan. Fratii Maior, Norbert si Francesca, s-au impus din nou la categoria juniori si la clasa RC5, Andrei Mitre a castigat in Cupa Dacia, iar Mihnea Muresan a abandonat dupa o iesire in decor.

“Daca excludem greseala lui Mihnea, care poate veni in orice moment cand incerci sa cresti ritmul si sa-ti depasesti limitele, Raliul Harghitei a decurs perfect pentru noi. Simone cu siguranta nu este de acord cu mine, deoarece i-a displacut foarte mult acea mica greseala care l-a costat victoria in Super Speciala de vineri seara, insa eu consider ca toti pilotii nostri au fost foarte buni. Ecartul in clasamentul pe echipe incepe sa creasca, tinta noastra principala, iar individual, fiecare dintre pilotii nostri sunt in plina lupta pentru obiectivele lor. Pot afirma cu tarie ca suntem multumiti de cum a decurs prima jumatate a campionatului”, a spus Marco Tempestini, team-managerul NRA.

 Secondat de Sergiu Itu, Simone Tempestini a castigat toate probele speciale la Raliul Perla Harghitei, mai putin Super Speciala de vineri, adjudecata de Sebi Barbu. „A fost un raliu foarte greu dar suntem foarte fericiti pentru rezultat. Am mers foarte tare pe probele speciale si am obtinut o victorie importanta. Abia asteptam urmatoarea etapa unde speram sa obtinem din nou un rezultat excelent”, a declarat Simone Tempestini.

Pentru Bogdan Marisca locul 2 obtinut la Odorheiu Secuiesc este primul podium in acest an. „Un rezultat bun pentru noi, atat ca echipa, cat si ca echipaj. A fost un raliu dificil, a si plouat si de aceea am avut alternante de probe uscate cu probe umede. Aceasta este Harghita, intotdeauna a avut placerea de a ne juca feste din punct de vedere al vremii”, a subliniat Bogdan Marisca.

  Norbert Maior si Francesca Maior si-au continuat la Raliul Harghitei parcursul perfect din acest an, contabilizand a patra victorie din tot atatea posibile in clasamentul juniorilor si la clasa RC5. „Sunt foarte fericit ca am incheiat un nou raliu cu un rezultat bun. Impreuna cu Francesca, am avut un weekend interesant, cu mici peripetii. Am avut un ritm bun pe majoritatea probelor, am reusit un loc 4 si la doua roti motrice, ceea ce este foarte bine pentru masinuta noastra. Speram sa repetam aceste rezultate si in a doua jumatate a sezonului”, a mentionat Norbert Maior.

La jumatatea sezonului intern, Napoca Rally Academy conduce in clasamentul pe echipe cu 354,2 puncte, urmata de DTO-Tellur R.T. cu 280,0 de puncte si Sibiu Racing Team cu 258,6 puncte. Campionatul National de Raliuri Dunlop continua cu Raliul Sibiului, in perioada 26-27 iulie.

Partenerii Napoca Rally Academy sunt Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, De Longhi, Leaseplan, P1, Visit Cluj-Napoca, Primaria Cluj-Napoca, Consiliul Judetean Cluj si Europa FM.

Recomandari pentru tine!