Dan Girtofan, start la Rally Bulgaria in weekend

Dan Girtofan si Tudor Marza nu au parte de pauza dupa debutul de sezon de la Raliul Argesului 2019. Cei doi brasoveni vor lua parte, in weekend, la Rally Bulgaria, o etapa in calendarul Balkan Rally Trophy 2019 (campionat ce face parte din European Rally Trophy). Giri si Tudor vor participa la runda din tara vecina, in premiera, din postura de campioni balcanici. „Mergem intotdeauna cu placere in Bulgaria. Avem foarte multi fani la sud de Dunare si, atunci cand se poate, participam cu mare drag la etape de acolo. Mai ales la cele care sunt parte din European Rally Trophy. Anul acesta vom participa la Rally Bulgaria in calitatea de campioni en-titre in Balkan Rally Trophy. Este o postura interesanta, care ne obliga sa avem o evolutie foarte buna si sa obtinem un rezultat pe masura. Rally Bulgaria este o oportunitate buna pentru noi, dar mai ales pentru Andrei de a acumula kilometri de probe speciale. Stim ca vom avea parte de o cursa foarte dificila, dar in acelasi timp foarte frumoasa. Mergem increzatori si cu dorinta de a obtine o clasare cat mai sus. In 2019 ne-am propus ca pe langa etapele din intrecerea interna, sa participam si la raliurile acestea care sunt «pe langa casa»”, a declarat Dan Girtofan.

La Rally Bulgaria, ce se va desfasura pe asfalt, in jurul orasului Varna, va lua parte si Andrei, fiul lui Dan Girtofan, care alaturi de Doru Vraja, va incerca sa obtina un rezultat cat mai bun.

Dan Girtofan si Tudor Marza doresc sa le multumeasca urmatorilor parteneri: Skoda Romania, Porsche Finance Group Romania, Castrol prin Castrol Romania, Delcar – dealer Skoda Brasov, Mipa si Presto, MHS Truck & Service Brasov.

Recomandari pentru tine!