Pilot de Curse by Vali Porcisteanu Racing revine in 2022 cu multe surprize si noutati!

Locurile in acest an vor fi limitate, iar marele castigator va fi sustinut in Campionatul National de Time Attack (ROTAC)!

 Ca urmare a succesului campaniei Pilot de Curse desfasurata in 2021, Vali Porcisteanu da startul celei de a doua editii, prin care doreste sa gaseasca si in acest an un talent pe care sa-l sustina pe parcursul unui sezon pentru a face primii pasi in cariera de motorsport. Daca in 2021 premiul a constat intr-o participare in Campionatul National de Slalom Paralel, iar marele finalist, Robert Uturas, a reusit sa isi adjudece titlul de vicecampion la sfarsitul sezonului, in acest an Vali a decis sa ofere marelui castigator sansa de a concura in Campionatul National de Time Attack cu toate costurile de participare asigurate: scoala de pilotaj, licenta, inscriere, benzina, anvelope, echipament, transport, pregatire masina si asistenta tehnica!

   “Pilot pe circuit – defensiv in trafic” este sloganul care defineste cea de-a doua editie a preselectiei organizate de indragitul pilot. “In cel de-al doilea sezon imi doresc sa aduc un plus de valoare, astfel incat acest capitol al Pilot de Curse by Vali Porcisteanu Racing sa
formeze 1 pilot dar in acelasi timp 50 de soferi responsabili in trafic. Toti cei care se vor inscrie vor beneficia de un curs de conducere defensiva gratuit.”, a declarat Vali.

Incepe-ti cariera in motorsport alaturi de Vali Porcisteanu!

   Persoanele interesate se pot inscrie pe site-ul www.pilotdecurse.ro, achitand o taxa in valoare de 970 lei. Toti cei 50 de inscrisi isi vor demonstra indemanarea in cadrul unei probe desfasurate la Sibiu, unde cel mai talentat va castiga premiul cel mare: sezonul complet in Campionatul National de Time Attack 2022, la bordul unui model Dacia Sandero Cup. Invingatorul va avea parte de o pregatire specifica alaturi de Vali Porcisteanu, printr-un curs de pilotaj dedicat si prin finisarea tehnicilor de pilotaj. 

Premii garantate pentru toti participantii 

   Pe langa marele premiu, Vali Porcisteanu ofera tuturor participantilor un curs de conducere defensiva desfasurat in ziua anterioara preselectiei, la Sibiu, dar si un pachet de merchandise. Concurentii aflati pe locurile 2 si 3 vor primi un curs de pilotaj gratuit. Cei clasati pe locurile 4 si 5 vor avea parte de o experienta de copilot invitat al lui Vali la una dintre competitiile la care acesta va concura, iar cei care vor ocupa locurile 6-10 vor primi voucher de 20% reducere la un curs de pilotaj sportiv achizitionat de la scoala de pilotaj sportiv Vali Porcisteanu Racing, in decurs de 24 de luni ani de la data incheierii preselectiei.

   Pe langa cele mentionate anterior, se vor acorda si urmatoarele premii speciale: „Best defensiv” va fi acordat persoanei care a obtinut cel mai mare punctaj la testul de la finalul cursului de conducere defensiva. „The fastes Reflex” va fi acordat persoanei care a obtinut cel mai mare punctaj la testul de reflexe din cadrul cursului de conducere defensiva. „Amazing Interview” va fi acordat de catre juriul organizatorului persoanei care a dat cele mai spontane si amuzante raspunsuri la interviu.

Cine poate participa?

   Se poate inscrie orice persoana care are peste 14 ani, este cetatean roman cu domiciliul in Romania, nu a detinut sau nu detine o licenta de pilot FRAS, cu exceptia licentelor pentru Karting, Super Slalom, Autoslalom, Klausenburg, Women Rally si nu s-a clasat pe locurile 1, 2 sau 3 in editia precedenta, din sezonul 2021. 

!! Important: Pentru participantii minori este obligatoriu ca inscrierea sa se fi facut sub supravegherea si cu acordul parintelui/tutorelui legal. Organizatorul isi rezerva dreptul de a contacta parintele/tutorele pentru a verifica respectarea conditiilor de inscriere. 

Inscrierile sunt deschise pana la data de 27.03.2022!

   Campionatul National de Time Attack 2022 se desfasoara exclusiv pe asfalt si programeaza cinci etape pe circuitele Motorpark Romania (Adancata) si Transilvania Motor Ring (Tg. Mures). Cele cinci etape sunt programate in 9 aprilie, 7 mai, 12 iunie, 13-14 august si 10 septembrie.

   Pentru inscriere si mai multe detalii accesati https://pilotdecurse.ro

Recomandari pentru tine!