Bucovat HillClimb – 12 aprilie 2020

Etapa de viteza in coasta organizata de ACR Dolj numita Bucovat HillClimb Challenge, se va desfasura in data de 12 aprilie 2020. Etapa este una foarte cunoascuta printre pasionatii de motorsport din zona si nu numai. La startul etapelor anterioare au fost prezent piloti si din alte tari, dar si din campionatul national de viteza in coasta care se organizeaza sub egida federatiei romane de automobilism sportiv.

Traseul primei etape din campionatul judetean ACR Dolj este in lungime de 2 km, iar pe traseu se vor monta sicane. Ultima etapa desfasurata la Bucovat a fost adjudecata de Daianu Alexandru la bordul unui model Audi A4.

In data de 3 martie s-a deschis sesiunea de inscrieri pentru concurenti si va fi deschisa pana la data de 3 aprilie, ora 18:00. In data de 7 aprilie se va publica lista de inscrieri pentru Bucovat HillClimb Race1, care se va afisa si pe pagina noastra pentru eveniment.

Sixmobilul a reusit sa parcurca traseul intr-un timp de 01:18,14 sec, urmat de Yanko Ykimov la bordul unui Audi S2 cu un timp de 01:23,16 sec, iar Evgeny Olegov Yankov termina aceasta etapa pe ultima treapta a podiumului general, reusind un timp de 01:23,69 sec. cu al sau Subaru Impreza, insa de aceasta data traseul va fi unul mai scurt fata de anul trecut. 

Pe pagina noastra creata pentru aceasta etapa sunt disponibile toate informatiile pentru acest eveniment. Speram sa ajungem si noi cu intreaga echipa la Bucovat pentru a transmite mansele live de pe traseu si speram sa putem transmite si timpii manselor pe site-ul nostru. Nu promitem, dar ne straduim.

Speram ca evenimentele si decizile din ultimul timp din cauza coronavirus sa nu afecteze organizarea evenimentelor de acest gen.

Recomandari pentru tine!