Six-ul ( Daianu Alexandru ) se impune la Race2: Cupa Verbita

La bordul unui model Audi TT-RS, Six-ul reuseste sa obtina cea de-a doua victorie din Campionatul de Slalom Auto ACR Dolj, victorie obtinuta la Verbita, acolo unde in data de 9 Mai s-a desfasurat cea de-a doua etapa din campionat.

La start s-a prezentat un numar mare de concurenti, mai exact 97 de piloti care au fost prezenti la Cupa Verbita. Acestia au avut 4 manse de parcurs, fiind un traseu in lungime de peste 3 km.

Daianu Alexandru a reusit sa obtina cu modelul Audi TT un timp de 2:03,11 secunde, obtinut pe a doua mansa de concurs. Resiteanul, Andrei Precup, a reusit un 2:06,40 pe prima trecere la bordul ” locomotivei de resita „, adica un Seat Toledo de clasa 7.

Pe pozitia a treia la general s-a clasat Claudiu Ionescu cu al sau Vw Golf, care opreste cronometrul la 2:08,13. Rezultatele si clasamentele se pot vedea Aici.

La Clasa 1 podiumul a fost compus de modelul Swift, Radu Volintiru reuseste pe Suzuki Swift sa isi adjudece victoria, fiind urmat de Popa Claudiu si Eduard Savin.

Boncalo Sergiu se impune la Clasa 2 la bordul modelului Honda Civic, urmat de Adiel Stan si de David Macovei care incheie podiumul clasei cu o Honda CRX.

Bogdan Daragiu castiga Clasa 3 cu un Citroen Saxo, urmat fiind de Laurentiu Croitoriu si de Panduru Claudiu.

Claudiu Ionescu se impune in cadrul Clasei 4, urmat de Cosmin Vidican pe un Renault Clio si de Iacob Andrei pe o Dacia Logan.

Clasa 5 a fost adjudecata de Danut Delca, urmat de Farna Florinel si de Andrei Dragos. La Clasa 6 s-a impus Daianu Alexandru, urmat de Burlacu Marius si de Dumitrache Laur.

Precup Andrei se impune in cadrul Clasei 7, urmat de Bilca Gheorghe si de Chivu Alexandru.

Urmatoarea etapa din Campionatul de Slalom Auto se va desfasura la Bulzesti, sub denumirea de Race3: Cupa Bulzesti 2. Etapa este programata sa se desfasoare in 20 Iunie, iar pe pagina noastra dedicata campionatului puteti gasii detalii suplimentare.

Recomandari pentru tine!