Andrei Precup isi adjudeca victoria la Cupa Verbita 2

Resiteanul Andrei Precup ( Seat Toledo ) reuseste o victorie superba la Cupa Verbita 2, acesta fiind mai rapid cu aproape 2 secunde decat locul secund, ocupat de Alexandru Daianu cu al sau model Audi A4, iar Danut Delca reuseste a obtina cea de-a treia pozitia la general la bordul unui BMW E36 .

Cupa Verbita 2 a contat ca si etapa a patra din Campionatul de Slalom Auto ACR Dolj si s-a desfasurat in data de 22 August 2021, avand la start un numar de 55 de piloti. 

Campionatu a avut o pauza destul de lunga din cauza anularii celor doua etape de la Straja, care erau prigramate sa se desfasoare in 10 si 11 Iulie, insa organizatorii au fost nevoiti sa anuleze aceste etape.

Top 10 – Cupa Verbita 2 – 22 August 2021

In cadrul Grupei 1, Anghel Renado reusestesa obtina victorie in fata lui Popa Claudiu care a fost mai lent cu doar cateva zecimi de secunda. Cea de-a treia pozitie a fost ocupata de Dumitru Cristian cu al sau Oltcit.

Macovei David se impune la Grupa 2, acesta fiind urmat de Sorescu Dragos si de Valceanu Ion care incheie podiumul la bordul unei Honda Civic.

La Grupa 3 s-a impus Panduru Marius Ionut, locul secund fiind ocupat de Selejan Mihai cu a sa Opel Corsa, iar pe cea de-a treia pozitie a venit Gabriel Gaman.

Ionescu Claudiu s-a impus la Grupa 4, fiind urmat de Andreoiu Alexandru si de Danciu Alexandru, iar la Grupa 5 s-a impus Delca Danut la bordul unui BMW E36. Ignat Andrei reuseste locul secund la aceasta grupa, fiind urmat de Ciorcila Alexandru.

Daianu Alexandru se impune la Grupa 6 cu al sau Audi A4, iar Irimia Alin urca pe doi la aceasta grupa, pozitia a treia revenind pilotului Dumitrache Gabriel cu a sa Skoda Octavia.

Castigatorul etapei de la Verbita, Andrei Precup, se impune si la Grupa 7, devansandu-l pe Opritescu Alin care a fost prezent la bordul unui Audi A5, acesta fiind urmat de Olteanu Valentin care incheie podiumul grupei.

Credit Foto: Marius Andrei

Recomandari pentru tine!