Cupa Masloc – etapa a doua din C.J de AutoSlalom Timis

Cupa Masloc puncteaza ca si etapa a II-a din cadrul Campionatului Judetean de Autoslalom Timis si este programat sa se desfasoare in data de 4 mai 2019.

La doar doua zile de la deschiderea oficiala a inscrierilor pentru aceasta etapa, limita maxima de concurenti a fost atinsa, ceea ce arata ca acest campionat judetean s-a popularizat foarte repede si atrage din ce in ce mai multi pasionati intr-un cadrul origanizat. Pe lista de inscrieri se regasesc un numar de 52 de nume  si 6 echipe inscrise.

Cele doua grupe ale campionatului sunt  Grupa SMY2012 si Grupa „Friends”, ambele fiind impartite in doua clase, „Street”  si  ” Rally „.  

Grupa ” Frends – Cl. „Street” este cea mai populara, regasindu-se un numar de 38 de concurenti, iar la clasa ” rally ” se gasesc un numar de 7 concurenti inscrisi. La cealalta grupa ( SMY2012 ), un numar de 7 nume se pot regasii pe lista, 4 fiind la clasa Street si 3 la cealalta clasa.

Evenimentul este unul organizat de Clubul Sportiv „Daniela Zaharie” si Sport Master Year 2012, in parteneriat cu Primaria Masloc, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Prima etapa din campionat a avut loc la Periam la sfarsitul lunii martie( 30 martie ) si s-a bucurat de un numar impresionant de concurenti. Rezultatele de la etapa precedenta sunt urmatoarele:

La grupa ” Friends ” , clasa „Street„, Grecea Alin a reusit sa obtina cel mai bun timp, urcand pe prima treapa a podiumului, urmat de Cristian Necula si de Petrov Marco.

Resiga Emanuel se impune la grupa ” Friends „, clasa „Rally” la bordul unui Citroen Saxo VTS, urmat de Remus Iancu ( Opel Corsa ) si de Saracut Mihai ( Mitsubishi Lancer ) care incheie podiumul clasei.

Cea de-a doua grupa ” Sport Masters Year 2012 „, care este impartita in doua, clasa „Street” si  „Rally” . La prima clasa s-a impus Isac Florin la bordul unei Honda CRX, urmat de Darco Pelici ( Mitsubishi Colt) si de Bricioc Daniel.

La clasa Rally s-a impus Isac Florin, la bordul unui Mini Cooper GP, urmat de Nemeth Peter si de Popa Claudiu la bordul unui Opel Katet GSI.

Evenimentul a avut si 5 cupe monomarca la care s-au inscris concurentii, aici fiind vorba de BMW, Honda, Mitsubishi, Opel si VW.

Recomandari pentru tine!