Cupa Periam: final de prima etapa in campionatul judetean de autoslalom timis

Sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, Cupa Periam a punctat ca si prima etapa in cadrul Campionatului Judetean de Automobilism Timis organizat de Club Sportiv Daniela Zaharie si s-a desfasurat la finalul lunii trecute ( 30.03.2019 ) in localitatea cu acelasi nume ca si numele etapei.

Numarul mare de concurenti care s-au inscris la prima etapa din campionatul judetean, aduc sperante organizatorilor si nu numai, ca automobilismul in vestul tarii este un sport foarte apreciat. Un numar de 44 de concurenti au fost prezenti la start, fiind inscrisi in cele doua grupe ale campionatului, acestea fiind impartite fiecare in ate doua clase ” Street ” si ” Rally”.

Cupa Periam 2019

La grupa ” Friends ” , clasa „Street„, Grecea Alin a reusit sa obtina cel mai bun timp, urcand pe prima treapa a podiumului, urmat de Cristian Necula si de Petrov Marco.

Resiga Emanuel se impune la grupa ” Friends „, clasa „Rally” la bordul unui Citroen Saxo VTS, urmat de Remus Iancu ( Opel Corsa ) si de Saracut Mihai ( Mitsubishi Lancer ) care incheie podiumul clasei.

Cea de-a doua grupa Sport Masters Year 2012, care este impartita in doua, clasa „Street” si  „Rally” . La prima clasa s-a impus Isac Florin la bordul unei Honda CRX, urmat de Darco Pelici ( Mitsubishi Colt) si de Bricioc Daniel.

La clasa Rally s-a impus Isac Florin, la bordul unui Mini Cooper GP, urmat de Nemeth Peter si de Popa Claudiu la bordul unui Opel Katet GSI.

Evenimentul a avut si 5 cupe monomarca la care s-au inscris concurentii, aici fiind vorba de BMW, Honda, Mitsubishi, Opel si VW.

Clasamentele oficiale ale primei etape din Campionatul Judetean de Autoslalom Timis se pot vedea AICI. Urmatoarea etapa a campionatului va avea loc la Mașloc.

Vom revenii cu amanunte despre urmatoarea etapa a campionatului.

Recomandari pentru tine!