Hot Lap Competition revine in forta in 2022

Daca anul trecut, am organizat doar o runda, anul acesta aduce multe noutati pentru Hot Lap Competition.

In 2022, competitia va avea 3 etape, prima urmand sa se desfasoare saptamana viitoare. Acest eveniment este dedicat pilotilor amatori, dar si celor profesionisti. Locatia ramane una binecunoscuta pentru Hot Lap Competition, Prejmer Raceway Brasov, iar concurentii vor merge pe sensul normal al circuitului.

Pe langa clasele obisnuite (1, 2, 3, Diesel, Open), din acest sezon apare noua categorie Women Class, dedicata prezentelor feminine ce vin din ce in ce mai des la Hot Lap Competition.

Formatul competitiei ramane cel clasic: doua antrenamente si doua manse de concurs. Totodata, doritorii pot incerca si sesiunea de Trackday ce se tine cu o zi mai devreme fata de cursa.

Pe langa concurentii obisnuiti, spectatorii pot urmari si demonstratii din partea lui Sebastian Scirlet, pilot cu vasta experienta in motorsport ce va pilota un Renault Clio Cup, iar Ciprian Luca, pilot de Rallycross, Slalom Paralel si organizator de competitii, va veni cu un spectaculos VW Golf 4 cu tractiune integrala. Totodata, organizatorii au si cateva surprize pe care publicul le poate vedea la circuit.

Inscrierile sunt deschise pana la data de 11 Martie, ora 19:00. Doritorii se pot inscrie prin urmatoarele metode: mesaj pe pagina de Facebook: Prejmer Raceway Brasov, pe mail-info@prejmer-raceway.com sau ii pot contacta pe Stef Raita (Facebook, Instagram, Telefon: 0752422685) respectiv Claudiu Popa (Facebook, Instagram: ClaudiuPopa1, Telefon: 0740524070).

Concurentii pot alege urmatoarele optiuni pentru Hot Lap Competition:

-Track Day 12 Martie-350 de Lei

-Hot Lap Competition-300 de Lei

-Track Day+Hot Lap-500 de lei.

Cu acestea spuse, va asteptam cu drag in weekendul 12-13 Martie la prima etapa din Hot Lap Competition, competitie ce deschide sezonul la Prejmer Raceway Brasov.

Hot Lap Competition este sustinut de Prejmer Raceway Brasov, Delta Racing Team, CSA Sibiu Motorsport, Bad Petunia Racing Team, Sigil, BlackStuff.com, RH Tuning si Badiu Racing.

Regulamentul Particular se poate accesa AICI

Recomandari pentru tine!