Winter rally Covasna 2023 – Eveniment ANULAT

Digiqole Ad

Toate incercarile si eforturile organizatorice din acest an s-au lovit de un zid imens din prisma conditiilor meteorologice. Astfel, dupa ce evenimentul a fost amanat si ulterior reprogramat cu o zi mai devreme, in cele din urma Winter Rally Covasna se ANULEAZA.

Desi deloc usoara, decizia survine in urma consultarii concurentilor de catre organizator, acestia declarandu-se reticenti in ceea ce priveste suprafata de concurs. Propriu-zis, alternanta dintre macadam, noroi si gheata transforma alegerea anvelopelor intr-un subiect deosebit de incomod si dificil. Acest lucru face ca proba speciala „Mica Siriu” sa devina impracticabila din punct de vedere al sigurantei echipajelor inscrise si prezente in acest moment la Covasna.

Avand in vedere insa efortul concurentilor de a se deplasa pana in Covasna, organizatorul a gasit de cuviinta sa le ofere posibilitatea unei sesiuni de teste organizate, acest lucru ramanand insa la latitudinea sportivilor de a decide. In functie de numarul celor ce vor semna „prezent” pentru sesiunea de teste, se va organiza si Super Speciala din centrul orasului Covasna, programata pentru vineri, 24 februarie, ora 17:00.

Recomandari pentru tine!