Ce noutati ne aduce anul 2019 in motorsportul romanesc?

Asa cum poate ati observat zilele acestea, federatia romana de automobilism sportiv a lansat cateva noutati pe care doresc sa le implementeze in actualul sezon. 

  •   Fras a anuntat lansarea unui canal propriu pentru transmisile live de la evenimente, un studio mobil din care se va transmite imagini live pe siteul federatiei pentru iubitorii motorsportului. Un lucru bun spunem noi, mai ales pentru cei care nu pot ajunge din diverse motive la etapele de motorsport si doresc sa urmareasca evenimentul.
  • Raliul Argesului va reaparea pe harta Campionatului National de Raliuri, punctand ca si prima etapa din campionat. Data la care aceasta etapa se va desfasura este programata intre 12-13 aprile 2019, readucand in lumina celebra proba de pe Transfagarasan.
  • Campionatul National de SuperRally se va dezvolta in continuare, de aceasta data vor aparea si cateva orase noi in calendarul competional 2019.
  • In campionatele nationale de Viteza in Coasta, Autoslalom, Time attack si Drag Racing se vor introduce clase destinate masinilor electrice.
  • Campionatul National de Drag Racing se va organiza sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, iar calendarul, regulamentele si comisia vor fi afisate pe siteul fras. 
  • La finalul Campionatului National de Viteza in Coasta se va organiza FRAS Masters, etapa ce va inchide sezonul competitional si va aduce la start piloti internationali din cel putin 10 tari. 

 

Recomandari pentru tine!