Hyundai i20 R5 mai puternic din 2018

Echipajele care doresc sa participe la bordul unui i20 R5 vor putea sa se bazeze pe cea mai puternica si mai receptiva masina de configuratie R5, dupa o perioada intensa de testare si dezvoltare de catre echipa de ingineri care au adus imbunatatiri acestui model.

Cele mai recente imbunatatiri al modelului sunt rezultatul muncii continue a echipei, deoarece i20 R5 si-a facut debutul competitiv in septembrie 2016 si a fost unul de succes.

Principalele dezvoltari aduse la masina pentru anul 2018 sunt la motopropulsor care a fost modernizat, care introduce sincronizarea variabila a supapelor si noua harta a motorului, acestea aducand o imbunatatire pentru motorul de 1.6 l.

Modificarile sunt rezultatul unor teste extinse, precum si al lucrarilor inginerilor nostri de a sprijini echipajele care au ales aceasta varianta pentru a concura in campionatele de raliuri. Acest lucru ne-a permis sa optimizam mai multe puncte esentiale ale sasiului, imbunatatind atat puterea, cat si manevrabilitatea modelului i20 R5. Acestea includ noile specificatii ale amortizoarelor pentru ambele setari, pentru etape de asfalt, dar si cele de macadam. Acestea permitand clientilor sa exploateze performantele sporite din i20 R5 in timp ce doresc sa fie competitivi in campionatele lor respective.

 

In eforturile noastre cu i20 R5 si clientii nostri, ne propunem intotdeauna sa ne asiguram ca pot concura in orice campionat si ca pot performa in orice tara„, a declarat Andrea Adamo, manager Hyundai pentru acest model.

Ritmul rapid al dezvoltarii categoriei R5 inseamna ca trebuie sa lucram in mod constant pentru a garanta performantele acestui model. Cele mai recente imbunatatiri sunt cele mai importante pe care le-am facut de la debutul masinii si vom permite clientilor nostri sa faca fata provocarilor de a obtine victorii si titluri de campioni in multe tari. In acest sezon, clientii nostri concureaza intr-o gama mai larga de campionate, asa ca trebuie sa ne asiguram ca ne continuam activitatea pentru ca acestia sa fie in ritm in toate conditiile.

Recomandari pentru tine!