Porcisteanu alearga cu Skoda Fabia R5 in noul sezon

Noul sezon bate la usa, iar echipajele incep sa isi dezvaluie materialul de concurs pentru noul sezon al Campionatului National de Raliuri Dunlop. Daca pana acum, se vehicula ca Vali Porcisteanu va concura la bordul unui Hyundai i20 de configuratie R5, iata ca zvonurile nu s-au adeverit chiar suta la suta. Campionul clasei 3 a sezonului trecut va lua starul la bordul unei Skoda Fabia R5 alaturi de copilotul sau Dan Dobre, alaturi de care ne-am obisnuit sa il vedem concurand.

Vali va urma cateva sesiuni de teste cu noul material de concurs si este foarte nerabdator sa incerce noul „birou” si noile tehnologii avansate in acest domeniu. Acestia spera ca in sezonul ce bate la usa, sa reuseasca sa se lupte pentru titlul national absolut alaturi de celelalte echipaje care vor lua startul si au pretentii pentru titlu.

Acestia vor lua startul cu noua masina la prima etapa, Tess Rally, care se va desfasura la Brasov in perioada 24-25 Martie 2018.

Sursa foto: rallymax.ro

 

Echipajul Vali Porcisteanu/Dan Dobre va fi sustinut in sezonul 2018 a Campionatului National de Raliuri Dunlop de Dolo Trans Olimp (DTO), Tellur , Yato Shop, dar acestia au mai atras alaturi de ei Farmaciile Catena si Ion Mos si Emerson Technik  pentru a sustine permormantele lor, insa acestia mai spera la cateva colaborari si spera ca pana la inceputul sezonului sa definitiveze si reztul sponsorizarilor.

Recomandari pentru tine!