Winter Rally Covasna 2022 aduna 38 de echipaje la start

Winter Rally Covasna 2022 ajunge in acest an la cea de-a 15-a editie, adunand la startul etapei nu mai putin de 38 de echipaje din 5 tari.

Anul trecut, acest eveniment a facut parte din Campionatul National de Raliuri, insa anul acesta fiind eveniment in afara campionatului si este foarte bine ca este asa. Echipajele vor avea de parcurs un numar de 8 probe speciale cu o lungime totala de 94 de km care se vor desfasura in zona localitatii Comandau din Covasna.

Programul etapei, hartile probelor speciale, lista de inscrieri si multe alte informatii se pot vedea pe pagina noastra dedicata Winter Rally Covasna 2022

Winter Rally Covasna 2022
credit foto: rally art.ro

La start probelor speciale se va afla si Paulo Soria, argentinianul cunoscut dupa ce Sergiu Itu l-a secondat intr-o etapa din Europeanul de Raliuri anul trecut, acesta luand startul la bordul unui model Peugeot 208 R2. Un alt cunoscut fiind francezul Maxime Vilmote, care a luat startul de multe ori la Covasna, insa de aceasta data il va seconda pe Philippe Baudinière, acestia alergand cu modelul Subaru Impreza de clasa 11.

Cristian Dolofan se afla pe lista de inscrieri la bordul unui model de clasa RC2 ( Mitsubishi Lancer Evo 9 ), iar colegul sau de la DTO Rally, Bogdan Nastase, va alerga si el tot pe un model Mitsubishi Lancer Evo 9, insa acesta fiind de clasa 11.

Mihai Manole si-a anuntat prezenta pe un model Renault Clio, acesta fiind campionul la doua roti motrice in sezonul trecut a CNR. Costea Ovidiu va lua startul pe un model Peugeot 208 R2 de clasa RC4, iar Manole Mihai va alerga pe un model Renault Clio, tot de clasa RC4.

Acestea fiind doar cateva din echipajele prezente la Winter Rally Covasna 2022. Etapa ce va incepe vineri, 4 februarie, atunci cand sunt programate recunoasterile, dar si sesiunea de shakedown. Probele speciale sunt programate sambata si duminica, cate 4 pentru fiecare zi. 

Pagina oficiala a evenimentului – autocrono.ro

Recomandari pentru tine!