Winter Rally Covasna 2023 se va desfasura cu zi mai devreme si cu modificari

Winter Rally Covasna 2023 a fost programata initial in primul weekend din luna Februarie, insa din cauza lipsei de zapada, organizatorii au decis sa mute evenimentul in ultimul weekend a acestei luni.

Raliul este unul care se desfasoara exclusiv pe zapada si gheata, astfel ca, conditiile meteo dau batai mari de cap orgnizatorilor, fiind din nou nevoiti sa recurga la modificari in programul raliului. Astfel ca, raliul se va desfasura cu o zi mai devreme, adica intre 23-24 februarie, prima zi fiind dedicata sesiunilor de teste, iar ziua a doua desfasurandu-si probele speciale.

Raliul a fost scurtat, de la 7 probe speciale s-a ajuns la 6 probe, avand un total de 72.47 de kilometri de probe speciale, iar Superspeciala se va desfasura la finalul raliului in acest an, fata de anii anteriori in care aceasta deschidea editia.

48 de echipaje se regasesc pe lista de inscrieri de la Winter Rally Covasna 2023 pana acum, insa din cauza modificarii a programului si a datei, cu siguranta numarul echipajelor pe probele speciale va fi mult mai mic. Echipaje din Bulgaria, Ungaria si Grecia se vor duela pe cele 6 probe pe langa cele inscrise din Romania.

Intregul program modificat, planul orar, dar si restul detaliilor se pot vedea pe pagina noastra dedicata a evenimentului Winter Rally Covasna 2023

sursa foto: Rally Art.Ro / Flavius Croitoriu

Recomandari pentru tine!