Marc Banca si Carmen Poenaru se despart de Napoca Rally Academy in 2018

Dupa un sezon 2017 incununat cu mult succes, Marc Banca si Carmen Poenaru decid sa se desparta de echipa clujeana pentru sezonul 2018 al Campionatului National de Raliuri.

Legat de aceasta despartire, Marc Banca a declarat pe o retea de socializare : “Finalul lui 2017 a adus pentru mine sfarsitul celei mai importante parti a carierei mele de pana acum, odata cu decizia de a nu mai face parte din Napoca Rally Academy. Nu pot decat sa le multumesc, in primul rand, lui Simone, Bogdan si Marco pentru toata increderea pe care mi-au acordat-o, pentru toate emotiile pe care le-am trait alaturi de fiecare dintre ei, pentru tot ce m-au invatat si am invatat in preajma lor in toti acesti ani, pentru toate victoriile, dar si pentru toate momentele mai putin fericite prin care am trecut impreuna. Le multumesc tot odata si tuturor celorlalti colegi cu care am avut placerea sa impart acest vis frumos, pentru toate amintirile placute, pentru toate lucrurile bune pe care le-am “furat” de la fiecare in parte, pentru toate sfaturile si vorbele bune pe care le-au avut pentru mine atat in momentele bune cat si in cele mai putin bune. In ultimul rand, nu imi ramane decat sa le doresc in continuare mult succes, mult noroc in tot ceea ce isi propun, si sa ne vedem cu bine multi ani de acum inainte.

Daca in cazul lui Marc nu se stie exact cu cine va alerga in sezonul 2018, pentru Carmen Poenaru lucrurile sunt destul de clare deja, aceasta anuntand intr-un interviu ca va merge alaturi de Costel Casuneanu pe o Skoda Fabia R5 de ultima generatie. Programul lor nu este inca foarte bine conturat, dar  din spusele lui Carmen va fi vorba de cateva participari in campionatul WRC 2.

 

Va reamintim la finalul articolului faptul ca ambii copiloti au castigat alaturi de Napoca Rally Academy titlul de campioni nationali de raliuri, Marc reusind sa obtina acest mult ravnit titlu alaturi de Simone Tempestini in 2016, iar Carmen reusind acelasi lucru alaturi de Bogdan Marisca in 2017.

Campionatul National de Raliuri va incepe in weekendul 24-25 Martie o data cu traditionalul deja Raliu al Brasovului.

Sursa articol: rpmracing.wordpress.com

Credit Foto: bblue media

Recomandari pentru tine!