Cum facem sa ne pastram o masina cat mai curata chiar daca o supunem la operatiuni complexe?

Fie ca esti sofer de masina sau camion si petreci mult timp la volan, din diverse motive, fie trebuie sa duci diferite persoane in delegatii, fie ai de descarcat sau distribuit produse intr-un colt al orasului, tarii sau lumii cu siguranta doresti sa ai o masina cat mai curata.

Pentru un cap tractor, de exemplu acolo unde ai un spatiu foarte mare sa te poti si odihni, in cazul in care nu o poti face intr-o incapere sau nu esti in oras, este de o deosebita importanta ca locul sa fie curat si tu stii asta.

Deseori soferii trec printr-un service ori la cererea patronului ori pe buzunarul propriu pentru a face o dezinfectare completa a cabinei in care dorm, pentru a nu contacta  vreun virus, mai ales ca peretii camionului pot avea igrasie daca nu avem grija sa-i dezinfectam cu solutii predestinate des.

Si in ceea ce priveste masina noastra, curatenia si pastrarea ei la parametrii normali sunt elemente care tin in sah soferii de pretutindeni.

Daca doamnele nu sunt atat de familiarizate cu termenii auto si vor doar per ansamblu lucrurile sa arate bine, domnii sunt fini cunoscatori a tuturor detaliilor ce stau la baza perfectiunii si tind sa caute acul in carul cu fan de cele mai multe ori.

Daca nu le place culoarea la masina, le polisheaza. Daca simt ca un senzor nu functioneaza, pe langa ceea ce arata panoul de comanda si control merg sa-l schimbe sau sa-l testeze si lista poate continua la nesfarsit.

Insa, de cele mai multe ori pentru ei interiorul conteaza cel mai mult si tind sa caute o spalatorie auto unde se efectueaza tapiterii de inalta calitate, cu solutii profesioniste.

In acest caz mai intervine si personalul lucrator, care trebuie sa stie cum sa lucreze functie de materialul scaunelor, plafonului, podelei si aici este un alt capitol controversat.

Daca unele masini, mai ales cele hidramate inca mai au scaune din piele, alte masini au scaune din plus, lucru ce arata ca diversitatea este si ea o nuca tare pentru spalatori.

Insa dupa ce aceasta operatiune este finalizata, cel mai important lucru este sa se foloseasca huse de protectie, atat pentru a nu ne pata hainele, cat si de a ne feri de microbi pe viitor.

Astfel, la magazinul online Bramitech exista, atat pentru camioane cat si pentru masini huse scaune auto la rola de 250 bucati, respectiv 500 bucati la 208,25 lei, respectiv 178,50 lei, iar achizitionarea lor te asigura ca vei avea o masina curata iar sanatatea ta va fi lipsita de riscuri, interesant, nu?

Ce e si mai interesant e ca dimensiunile sunt la indemana oricarui tip de scaun si masoara 82 X 135 cm, iar husele extra au grosime de pana la 13 microni, in timp ce cele standard sunt de 10 microni, asa ca profita acum, nu sta pe ganduri!

Noutati
Vezi mai multe