Primul model Citroen WRC 2017 oferit spre inchiriere de PH Sport

Compania franceza PH Sport a convenit o intelegere cu Citroen Racing pentru a oferi un model WRC 2017 celor interesati sa inchirieze acest model. Este vorba despre un model Citroen C3 WRC ’17.

PH Sport au anuntat ca acestia vor fi selectivi in privinta pilotilor. Una dintre prevederile FIA ​​cu privire la noua generatie 2017 Word Rally Cars a fost aceste modele nu pot fi pilotate de orice pilot, ci trebuie sa aibe o experienta destul de mare in spate.

Intr-o runda a Campionatului Mondial de Raliuri, conducerea isi rezerva dreptul de a refuza un pilot al unei astfel de masini, in cazul in care considera ca nu are suficienta experienta.

Cu toate acestea, FIA nu poate influenta inscrierile la nivel national, insa directorul PH Sport, Bernard Piallat, a declarat ca firma cu sediulin Langres isi va face propria evaluare a pilotului care doreste inchirierea acestui model.

wrc-ph-sport-citroen-c3

Suntem foarte bucurosi ca am fost alesi de Citroen Racing pentru a oferi un WRC C3 pentru inchiriere„, a spus Piallat. „Nu este vorba doar de o masina veche si este logic ca oferta Citroen C3 WRC sa fie rezervata celor cu experienta suficienta pentru a obtine cele mai bune rezultate”.

Suntem incantati sa investim intr-un proiect sportiv ambitios, asa cum am facut-o in trecut cu Sebastien Loeb, Sebastien Ogier si Stephane Lefebvre” a mai adaugat Piallat.

Modelele WRC 2017 au deja oferite spre inchiriere, Jan Dohnal a folosit un Ford Fiesta WRC in Cehia, etapa ce a fost adjudecata de acesta, iar Kajto Kajetanowicz va folosi acelasi model in Varsovia in acest weekend.

Sursa: motorsport.com

 

Recomandari pentru tine!