Primul test al noului Volkswagen Polo R5

Volkswagen Polo R5 a fost testat in sudul Frantei de Dieter Depping si campionul WRC2, Pontus Tidemand, care au testat masina timp de 3 zile.

La o temperatura de aproximativ 10 grade Celsius, cei doi au testat Volkswagen Polo R5 pe un traseu in lungime de 3.85 km. Acestia au testat comportamentul noului model R5 pe sectiunea foarte rapida si cu multe viraje care solicita automobilul. 

Volkswagen Polo R5

Dupa primii kilometri facuti pe asfalt care a durat doua zile, echipa de teste s-a mutat pe un traseul de macadam, testand suspensia, amortizoarele si comportamentul R5-ului in astfel de conditii. A fost acelasi traseu de test ca si pentru modelele de WRC din anii anteriori, modele care au si castigat titluri in ultimii patru ani. 

Este un sentiment special de a fi aici din nou, unde prima aventura pentru Polo a inceput cu aproximativ sase ani in urma” a spus Depping. 

Acum este vorba despre coordonarea optima a noului Polo R5 pentru  clienti. Mai presus de toate, acest prim test a fost facut pentru a parcurge kilometri cu acest model, astfel incat inginerii sa obtina cat mai multe date posibile. Polo R5 este foarte rapid si precis, sta foarte bine pe viraje.  M-am simtit imediat acasa!  ” a mai spus Depping.

Din a doua jumatate a anului 2018, Volkswagen doreste sa ofere noul model Polo R5 sre vanzare.

Recomandari pentru tine!