Simone Tempestini/Sergiu Itu lideri dupa prima zi in Italia, la Rally della Val D’Orcia 2024

Prezenti in Italia la etapa Rally della Val D’Orcia 2024, echipajul echipei Napoca Rally Academy, format din Simone Tempestini si Sergiu Itu, ocupa prima pozitie in clasamentul general provizoriu dupa prima zi a raliului, cei doi fiind la start cu modelul Skoda Fabia RS Rally2.

Simone si Sergiu au reusit sa termine prima proba speciala cu al treilea timp, in spatele lui Mikko si a italianului Battisttoli, urmand ca cea de-a doua trecere sa isi imbunatateasca timpul, obtinand a doua pozitie, in spatele lui Zaldivar. 

Gratie pozitiilor obtinute de Mikko ( P4 ) si de Battisttoli ( P5 ) pe cea de-a doua proba, echipajul NRA a urcat pe prima pozitie.

Cei doi se afla in acelasi timp cu echipajul format din Fabrizio Zaldivar si Der Ohannesian Marcelo dupa primele doua probe speciale desfasurate sambata, ambele in lungime de 14,21 km.

Finlandezul Mikko Heikkila alaturi de Pezzoli Francesco reusesc sa ocupe pozitia a treia la general, avand un handicap de +3,9 secunde in spatele primelor doua echipaje.

Un alt echipaj roman prezent in Italia este format din Bogdan Cuzma, secondat de aceasta data de Alina Bianca Pop, cei doi aflandu-se la 2 minute si 24 de secunde in spatele conationalilor de pe prima pozitie, timp ce ii plaseaza pe pozitia 37 provizorie.

surs: fb Bogdan Cuzma

Bogdan si Alina fac teste in regim de concurs si incearca sa acumuleze cat mai multi km de proba speciala cu modelul Skoda Fabia RS Rally2, la bordul caruia vor alerga in Campionatul European de Raliuri.

Duminica sunt programate sapte probe speciale in trei bucle, cea mai lunga proba fiind de 8,44 km pe care se va trece de 3 ori, o proba speciala de 7,05 km si alte trei treceri pe proba cu o lungime de 3,62 km

Rezultate si clasamente pe www.ewrc-results.com

Recomandari pentru tine!