Dan Girtofan si Tudor Marza, locul 3 la Bulgaria Rally 2019

Dan Girtofan si Tudor Marza au bifat un nou podium in 2019. Giri si Tudor si au terminat pe locul 3 Bulgaria Rally, prima etapa din cadrul ERT – Balkan Rally Trophy 2019. Desfasurata pe trasee in jurul orasului Varna, cursa din tara vecina a fost una foarte interesanta pentru cei doi brasoveni, care, daca nu aveau o penalizare de 90 de secunde, puteau spera la un nou succes balcanic. „Intr-unul din parcurile de service dintre probe am avut o problema cu fuzeta de la roata stanga fata, in sensul ca am observat foarte tarziu ca aveam doua prezoane rupte. Am intarziat iesirea din service cu cateva minute, pentru a schimba fuzeta, astfel ca am primit o penalizare de 90 de secunde, ceea ce ne-a anulat sansele la victorie”, a povestit Dan Girtofan.


Giri a ramas impresionat de atmosfera de la Bulgaria Rally, o etapa cu foarte multi fani pe probe, dar si cu „speciale” interesante. „A fost un raliu foarte frumos, cu probe foarte rapide si tehnice. Am intalnit tot felul de suprafete de rulare, de la asfalt denivelat, la asfalt lucios, de ziceai ca mergi pe gheata, pana la o portiune de 3 km de pamant, de drum de tara. Am avut si noroc de vreme buna, chiar daca sambata erau niste amenintari de ploaie. Daca nu ar fi fost acea penalizare, probabil ca am fi avut o sansa mare de a castiga cursa. Din pacate, probele au fost foarte scurte, astfel ca misiunea noastra de a recupera diferenta de timp fata de primul loc a fost pur si simplu una imposibila. Ne bucuram ca am reusit sa incheiem cursa pe podium. Per total a fost un weekend reusit pentru noi. Am avut un ritm bun, am castigat si cateva probe si am luat puncte bune in ERT”, a mai adaugat dublul campiona national.

Dan Girtofan a mai avut un motiv de bucurie dupa etapa de la Varna: „Sunt foarte bucuros de evolutia lui Andrei, care a terminat raliul pe locul 5 la general si pe 2 la ERT 2. Este o performanta importanta si arata ca are in fata un viitor frumos”.

Dan Girtofan si Tudor Marza doresc sa le multumeasca urmatorilor parteneri: Skoda Romania, Porsche Finance Group Romania, Castrol prin Castrol Romania, Delcar – dealer Skoda Brasov, Mipa si Presto, MHS Truck & Service Brasov.

Recomandari pentru tine!