Sibiu Rally Team argint la Transilvania Rally

Dupa victoria de la Iasi, echipa sibiana s-a prezentat la Cluj intr-o formula extinsa, din echipa absentand doar Razvan Trisnevschi. Transilvania Rally 2020 a fost prima competitie internationala din acest sezon, fiind inclus in calendarul FIA atat in European Rally Trophy cat si Tour European Rally. Au fost doua zile de competitie deosebit de intense cu un traseu foarte  rapid cu o vreme schimbatoare. Daca vineri a fost vara, sambata a venit peste noi toamna mohorata cu ploie si ceata.

Am plecat la Cluj cu gandul de a obtine clasari pe podium atat la individual cat si la echipe. Pe scurt obiectivele au fost indeplinite. Echipajul vedeta al echipei dan Girtofan – Tudor Marza a fost ca deobicei varful de lance urmat indeaproape de juniorul Danut Budai si apoi de Gabriel Miclausu. Credem ca prin ce am facut anul acesta competitional am reusit sa facem o buna propaganda acestui sport si comunitatii care ne sprijina. Sibiu Rally Team nu are si nu va avea decat un singur scop, performanta sportiva. Nu stim in acest moment ce va fi in continuare, participarea la ultima etapa este in acest moment incerta. Vom vedea…, ne-a declarat Dan Magos, coordonatorul echipei.

Transilvania Rally 2020 a fost probabil cea mai dificila cursa din ultimile sezoane. Vreme capricioasa, evenimente nedorite, probe anulate, toate acestea au facut ca cei care au ajuns la finish sa fie adevarati eroi. Totusi in ciuda acestor probleme echipa organizatoare s-a achitat cu brio de sarcini si au reusit sa fie la inaltime.

Cele trei echipaje ale Sibiu Rally Team care au trecut linia de sosire la Cluj-Napoca au urcat pe podium si la individual. ”Giri” Girtofan si Tudor Marza au incheiat raliul pe locul al treilea in clasamentul general si cel al clasei RC2. Gabriel Miclausu cu Dan Magos in dreapta, s-a clasat tot pe locul al treilea la Clasa NAT 12, iar cuplul fiu – tata Danut Budai – Lucian Budai, pe primul loc in intrecerea rezervata juniorilor, la Cupa Suzuki si pe locul secund la Clasa RC 5.

Pemtru Sibiu Rally Team urmeaza o noua provocare. Organizarea in 31.10.2020 a editiei a III-a a Marelui Premiu al Sibiului, viteza in coasta. De data aceasta drumul care leaga comuna Rasinari de Paltinis va fi gazda noastra. In scurt timp vor aparea toate detaliile necesare. Urmariti site-ul www.sibiurallyteam.ro.

Intreg proiectul 2020 este sutinut de MATEC CNC TECHNIK, Primaria municipiului. Sibiu, prin agenda sport si Consiliul Judetean Sibiu.

Recomandari pentru tine!