Daianu Alexandru s-a impus la Bulzesti Hillclimb

Bulzesti Hillclimb s-a desfasurat in data de 15 septembrie aproape de Craiova, eveniment care a adus la start un numar de 51 de concurenti. Daianu Alexandru reuseste sa se impuna la bordul unui Audi A4 , urmat de Mihail Predov cu al sau Subaru Impreza si Ponea Ovidiu ( Seat Leon ) pe ultima treapta a podiumului general.

O etapa la nivel inalt se poate spune linistit, unde cativa oameni sufletisti si pasionati au pus bazele unei noi etape care s-a desfasurat fara probleme si s-au vazut foarte multe zambete venind atat de la cei prezenti pe margine, dar si de la piloti. Numarul mare de concurenti inscrisi la aceasta etapa a atras si o multime de fani pe marginea traseului, iar ospitalitatea cu care au fost primit concurentii a fost una jos palaria.

Credit foto: Abys Photography

Da e adevarat, foarte rar redactam un articol de acest gen, insa acest grup de barbati, doamne si domnisoare marita pe deplin felicitati si chiar incurajati pentru organizarea de astfel de evenimente chiar daca este sub egida ACR. Razboiul dintre FRAS si ACR nu ar trebui sa umbreasca aceste evenimente la care iau parte un numar foarte mare de concurenti.

Zvonurile spun ca urmeaza o noua etapa pentru pasionati si sparam noi sa fie cat mai curand. Revenim cu detalii despre urmatorul eveniment imediat ce primim de stire. Stati aproape!

Clasament general – top 10

Recomandari pentru tine!